Ma töltöttem a 12. hetet. Folsavam a héten elfogy, elevitből még van bőven. Elég lesz ha eztán csak az elevitet szedem és csak két naponta?
Szia!Szerintem a folsavat okvetlen szedd tovabb, mert nagyon fontos vitamin a babának,nagy szerepet játszik a nyitott gerinc elleni megelozesben és még sok másban is!!!Kb.a18.hétig minden nap kell szedni!Nekem a dokim így mondta!Az elevitben nincs annyi folsav ami betakarja a napi szukségletet.Magában az elevitet pedig elég fogyasztani minden másnap.En így csináltam.Rem.segítettem!
33hetes kismami
Nincs semmi gond hogyha már csak a terhesvitamint szeded, a pici gerince,mindene készen van már csak növögetni kell. :))))
Kellemes babavárást!
Mindenképpen szedni kell még, a gerinc zártsága még most is veszélyben lehet, igaz a nehezén túl vagy, de szerintem nagyon fontos és ami a lényeg, hogy vízben oldódó vitamin lévén nem lehet túladagolni (mint a c vitamint) és az ég világon semmi hátrányod nem lesz belőle, ha feleslegesen is szednéd. Ezen kívül a te vérképzésedhez és a baba minden DNS tartalmú sejtjéhez nélkülözhetetlen. Én csak olyan 25 hetesen hagytam abba!
39 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!