40 hetes terhesen még el mehetek szerintetek ma kirándulni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 11:19
1/8 anonim válasza:
Persze, csak ne messzire és legyen nálad mobil.
Én is mentem majdnem ilyen idősen gombázni kerékpárral az erdőbe :)
Végül 41 hetesen szültem.
3/8 anonim válasza:
Egy napos?Attól is függ hová?Én már nem mennék mert nemhiszem hogy jól érezném magam állandóan félnék hogy nem e indul e a szülés
4/8 anonim válasza:
Szerintem menj nyugodtan, egy kis séta jót fog tenni :) Az is lehet hogy beindítja a szülést, ezért ne menjetek messzire. Jó kirándulást ebben a szép őszi időben :)
5/8 anonim válasza:
Én nem mennék. Ki tudja mikor indul a szülés es ha ott indul be , mennyi idő van a kórházba jutásra.Nekem pl. rövid séta is megterhelő, pedig csak 34 hetes vagyok.
6/8 anonim válasza:
Én tegnapra voltam kiírva,és nemsokára indulunk a párommal a barátainkhoz.Annyi,hogy pár fontos cucc bent van a kocsiba,ha megindulna a szülés.
7/8 anonim válasza:
Én elmennék,ha bírod...max. ha messzebb mentek,a cuccokat pakold be az autóba,h egyből a kh-ba mehessetek,ha valami van..
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !! Cuccot azért bedobtuk a csomagtartóba:-):-) Minden rendben ment. .csodás idő van. Lassan indulunk haza:-):-)
2013. okt. 23. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!