Ilyenkor még lehet kezelni az aranyeret? Nem késő? Szüléskor/után fáj?
Eddig is volt de nem volt olyan vészes és nem is fájt meg semmi.Mostanában vérzik is és nagyon nagyon ritkán fájdogál is.Tudom én vagyok a legnagyobb h.... hogy eddig nem kezeltem de gondoltam most akkor kipróbálom (itt olvastam valamelyik kérdésben) a dióvarázskrémet (ha jól emlékszem a nevére) az valóban jó?Babásak is használhatják?És recept nélkül is kapható?Valakinek aranyérrel tapasztalata szüléskor és után?Nagyon tud fájni?
40+1 km.
Szerintem minél hamarabb kezd el kezelni, mert a végén még ülni sem fogsz tudni! KEnheted pl. varázsdióval, reparonnal, spertivel. Nekem ez utóbbit ajánlják, én ezzek kezelem. (26 hetes mami)
A szülésről nincs még tapasztalatom, de állítólag akkor nagyion kijön és nagyon tud fájni.
Sajnos nekem előtte is volt,de műttetni meg azért nem mentem el mert úgy is kijön.Örökletes "betegség" ez a családban.Apumat is műtötték és ugyanúgy kijött neki.
Kedves utolsó!
Neked is több dudor is van?Bocsi hogy ilyen részletesen belementem csak érdekelne mert nálam is több dudor van és arra gondoltam hogy lehet nem is aranyér?De akkor mi más lenne!
Szia!
ennyire nem vagyok jártas a dologban, mint te!
De nekem szüléskor jött ki és igazából, hogy vissza is huzodjon 6 hónap kellett neki!Addíg nem tudtam ülni sem!
:(
első 3 hétben minden nap bőgtem, annyira fájt!!
Krémek kupok!!Segített!
Azóta nincs bajom vele, és előtte sem volt!
Reméljük neked is jobb lesz! :)
Kedves 18:07-es :-))
Nagyon köszönöm neked is és persze mindenkinek a válaszát!!!
Minden nagywc után szoktam mosakodni tehát próbálok figyelni a higiéniára.A kenőcsöket ki fogom próbálni de kúpot nem merek nem tudom hogy most lehet e egyáltalán.És szülés után a kamillás fürdőt is alkalmazni fogom.Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!