Kismamik, anyukák, hány hetes korotokig mertetek autóval utazni nem olyan hosszú távon, lrtsd ugy, hogy fél, max 1 órás utat?
40 hetesen még simán bevállaltam egy fél órás utat. Hosszabb (50 km-es) úton pont 36 hetesen voltunk. 35-36 hetes koromig aktívan vezettem is, utána csak utasként, mert nem fértem be a volán mögé.
40+6 hetesen szültem
Az első terhességemnél kb. 35 hetes koromig vezettem, mert utána már nagyon kényelmetlen volt. Akkor döntöttem az autóm letétele mellett, amikor úgy rám álltak a kórház parkolójában, hogy nem tudtam kinyitni az ajtót és beülni. Nem volt egyszerű a másik oldalon beülni és hatalmas pocakkal átmászni. Így onnantól csak helyben (kisváros, 1 fő utcával) vezettem, de hosszú útra inkább már nem mentem.
Most még csak 27 hetes vagyok, de sokkal nagyobb a pocakom, már majdnem hozzáér a kormányhoz. Szerintem hosszú távokra lassan megint leteszem a kocsit, Budapestre kell bejárnom, a nagy forgalomban félek a hirtelen fékezéstől, hogy megütöm a hasam. Hiába állítom az ülést, akkor meg úgy érzem, nem érem el stabilan a pedálokat.
Ha te kényelmesnek és biztonságosnak érzed a vezetést, bátran autózz! Ha pedig már nem lesz az, úgyis érzed, hogy nem stimmel valami.
Ma is kocsival voltam dokinál. Próbálj meg Pesten kocsi nélkül közlekedni, gyalog sehova nem érsz, a BKV meg katasztrófa. Szóval szerintem végig vezetek, amíg be nem indul a szülés, akkor azért már hívok valakit :)
37 hkm
16-os valaszolo, ezt honnan szedted?:) Ilyen nincs.
En mindket terhessegemnel vegig vezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!