Ha okt.7-én menstruáltam és október 31-én estem tehetbe, lehetséges, hogy már hányingerem van?
Figyelt kérdés
Vagyis biztos hogy van,csak most attól vagy mástól? Szoptatok még.2009. nov. 12. 13:44
1/5 anonim válasza:
nehéz kérdés, szerintem még nem attól.12 nap alatt elméletileg még nem termelődhetett annyi hormon, hogy hányingered legyen, illetve talán csak most kezd termelődni. Persze lehet, hogy tévedek! :)
2/5 anonim válasza:
Elvileg akkor 5 hetes terhes vagy. Persze,hogy lehet hányingered! (Ha tuti terhes vagy),de ha terhes vagy és épp van egy kis gyom.rontásod attól is lehet. Nem feltétel a hányinger. De elvben amit leírtál lehet.Ezt most jól leírtam, de sztem érted! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Ma reggel hánytam is,holnap reggel teszt.
2009. nov. 13. 12:51
4/5 anonim válasza:
Drukkolok! Megírod az eredményt?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem várok babát. :)
2009. nov. 16. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!