Lehet hajat festeni a terhesség 1. trimeszterében?
Én festettem hajat az első trimeszterben kétszer is, meg utána is végig a 9 hónap alatt, semmi baj nem volt.
Igaza van a te dokidnak is, semmi baja nem lesz tőle senkinek.
Csak a szaga káros, jól szellőző helyen festesd.
Hallgass a dokidra, ha ő is azt mondta, hogy szabad, akkor miért ne? Nem bízol benne?
Köszi a gyors válaszokat!
A 10:22-esnek csak annyit, hogy de, bízom benne, csak annyi hülyeséget lehet hallani innen-onnan, hogy hamar bele lehet ültetni a bogarat a fülembe... :-)
De azért köszi a választ, és igazad van, ha ő sem ellenzi, akkor miért ne.
Nekem könnyű dolgom van, nem festetem a hajam. Azért írok mégis, mert jó tudni, hogy minden ami a bőröddel érintkezik, az 10 másodpercen belül bekerül a véráramodba. Pl. a mosópor és öblítő maradványok a ruhádról, a mosogatószer, a dezodor. Ezeket nehéz elkerülni, és nem is szükséges. Egyrészt mert a máj kiszűri és üríti a toxikus anyagokat. Másrészt mert ezek nagyon kis dózisúak. Harmadszor pedig, mert az anya és a baba vére nem keveredik. A placentán a tápanyagokon kívül nem sok minden jut át (pl. vírusok sem), szerencsére.
Szóval szerintem egy festetés belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!