Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki elkapta ezt a betegséget,...

Aki elkapta ezt a betegséget, hogyan kúrálja ki magát?

Figyelt kérdés
Tegnap óta iszonyatosan fáj a torkom, a fejem, köhögök, a lázam az nem olyan vészes, 38 fok.Orvoshoz csak ma délután tudok menni.Addig is sok mézes-citromos teát iszom,és többnyire gyümit eszem.Ti mit tettetek, hogy jobb legyen?
2009. nov. 12. 08:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem mindenképp nekem kellene elmenni, mert most fogok először talizni a dokival.Még a régi orvostól át se lettek kérve a papírok, most reménykedek, hogy így fogadni fog, nem hogy kijöjjön hozzám :)Még nem is tudom a rendelés rendjét, remélem előre nem kell bejelentkezni, ma reggel kerestem csak meg, hogy hol van itt rendelő, és melyik körzethez tartozok:)
2009. nov. 12. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Fogadnia kell, nyugi :)

Viszont mifelénk sok rendelő úgy működik, hogy nem árt telefonon bejelentkezni előtte.

Jobbulást Neked! Gyógyulj meg hamar!

2009. nov. 12. 10:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy telefont megér :)
2009. nov. 12. 10:04
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazatok van, előtte felhívom:)

Nagyon köszönöm mindegyőtöknek a segítséget:)

2009. nov. 12. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is a telefonra szavazok, ha nem muszáj, ne járkálj most. Igyad a teát, szedd a C vitamint, stb. és maradj az ágyban. Próbálj meg aludni.
2009. nov. 12. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!