Aki elkapta ezt a betegséget, hogyan kúrálja ki magát?
Már egy másik oldalra is beírtam ezt az oldalt, de én ennél megbízhatóbbat (orvos ajánlotta hogy olvassam el) nem találtam megelőzés és kezelés leírásárban:
Terhes vagy? Akkor a 38 fokos láz sok!
Hűtőfürdő (úgy, hogy ne fázz fel) vagy paracetamol-tartalmú lázcsillapító.
Attól is függ, mennyi idős állapotos vagy.
A hagymatea elég hatásos tud lenni, és persze a méz :)
Inhalálhatsz is, kamillával vagy kakukkfűvel.
Homeopátiás szerek bármikor szedhetők.
Én még kiegészíteném annyival, hogy nekem a fokhagyma nyersen 2-3 gerezd/nap nagyon bevált, igaz hogy nem kellemes, de pár nap és helyrejöttem!Csak egyél hozzá pirítóst mert éghet a gyomrod ha éhgyomorra eszed. Láz csillapítására vehetsz be rubophent vagy panadolt, ill. nekem még az algopyrint mondta az orvosom.
Jobbulást!
A fokhagyma könnyebben bevehető mézzel: 1-2 gerezd fokhagymát összenyomsz, kanálka mézbe beleteszed, így könnyebben lecsúszik, és hatásos :)
Nátha ellen orrtisztítás céljából pedig vöröshagyma és torma.
Az a cikk szuper, én is köszönöm! :)
09:07 vagyok, igen, én is próbáltam mézzel a fokhagymát, de számomra fura íze volt, így maradtam a fokhagymás pirítósnál, és utána kanalaztam még mézet is. :D
Gyógyulj meg hamar!
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:)
23 hetes vagyok.Tegnap reggel egy saridont is bevettem, és utána jutott eszembe, hogy lehet, nem kellett volna...
Kicsit félek a dokihoz elmenni, mert rengetegen vannak most nála, és nem akarok még valami bacit elkapni...De valahogy leküzdöm ezt a félelmet:)
Vagy hívd ki, egyébként is azt ajánlják. Ne menj oda, ha nem muszáj!
Ha nem egy lejjebb a lázad, paracetamol-tartalmú gyógyszert vegyél be, azt szabad, az nem árt a babának.
Feküdj sokat, és sok folyadékot igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!