Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki elkapta ezt a betegséget,...

Aki elkapta ezt a betegséget, hogyan kúrálja ki magát?

Figyelt kérdés
Tegnap óta iszonyatosan fáj a torkom, a fejem, köhögök, a lázam az nem olyan vészes, 38 fok.Orvoshoz csak ma délután tudok menni.Addig is sok mézes-citromos teát iszom,és többnyire gyümit eszem.Ti mit tettetek, hogy jobb legyen?
2009. nov. 12. 08:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Már egy másik oldalra is beírtam ezt az oldalt, de én ennél megbízhatóbbat (orvos ajánlotta hogy olvassam el) nem találtam megelőzés és kezelés leírásárban:

[link]

2009. nov. 12. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Terhes vagy? Akkor a 38 fokos láz sok!

Hűtőfürdő (úgy, hogy ne fázz fel) vagy paracetamol-tartalmú lázcsillapító.

Attól is függ, mennyi idős állapotos vagy.

A hagymatea elég hatásos tud lenni, és persze a méz :)

Inhalálhatsz is, kamillával vagy kakukkfűvel.

Homeopátiás szerek bármikor szedhetők.

2009. nov. 12. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi, ez nem csak h1n1-re vonatkozik, hanem általában, ha súlyosabb lesz a megbetegedés. Ha nem magas a lázad annyira, akkor a terhesen is szedhető lázcsillapítók, mézes citromos tea, c-vitamin... elég kell, hogy legyen
2009. nov. 12. 09:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én még kiegészíteném annyival, hogy nekem a fokhagyma nyersen 2-3 gerezd/nap nagyon bevált, igaz hogy nem kellemes, de pár nap és helyrejöttem!Csak egyél hozzá pirítóst mert éghet a gyomrod ha éhgyomorra eszed. Láz csillapítására vehetsz be rubophent vagy panadolt, ill. nekem még az algopyrint mondta az orvosom.

Jobbulást!

2009. nov. 12. 09:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A fokhagyma könnyebben bevehető mézzel: 1-2 gerezd fokhagymát összenyomsz, kanálka mézbe beleteszed, így könnyebben lecsúszik, és hatásos :)

Nátha ellen orrtisztítás céljából pedig vöröshagyma és torma.

Az a cikk szuper, én is köszönöm! :)

2009. nov. 12. 09:10
 6/15 anonim ***** válasza:

09:07 vagyok, igen, én is próbáltam mézzel a fokhagymát, de számomra fura íze volt, így maradtam a fokhagymás pirítósnál, és utána kanalaztam még mézet is. :D

Gyógyulj meg hamar!

2009. nov. 12. 09:15
 7/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:)

23 hetes vagyok.Tegnap reggel egy saridont is bevettem, és utána jutott eszembe, hogy lehet, nem kellett volna...

Kicsit félek a dokihoz elmenni, mert rengetegen vannak most nála, és nem akarok még valami bacit elkapni...De valahogy leküzdöm ezt a félelmet:)

2009. nov. 12. 09:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Én már beszereztem jó kis szájmaszkot, hidd el, senki nem fog kinevetni, ha felteszed amikor pl. sok (feltehetően beteg) ember közé mész! Jobbulást kívánok(-:
2009. nov. 12. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudsz időpontot kérni az orvostól? Így nem kell annyit várni a rendelőben.
2009. nov. 12. 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:

Vagy hívd ki, egyébként is azt ajánlják. Ne menj oda, ha nem muszáj!

Ha nem egy lejjebb a lázad, paracetamol-tartalmú gyógyszert vegyél be, azt szabad, az nem árt a babának.

Feküdj sokat, és sok folyadékot igyál!

2009. nov. 12. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!