Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes kismami vagyok és...

27 hetes kismami vagyok és iszonyatosan fáj a derekam, mintha idegbecsípődésem lenne. Másnak is volt ilyen? Félek nem e a méhszáj tágulását érzem?

Figyelt kérdés
A hasam időnként megkeményedik,olyankor a bal oldalról indul egy húzó érzés és hátra a keresztcsontomba sugárzik. A jobb oldalam olyannyira nem fáj,mintha nem is létezne. Nem jó már se fekve,se állva. Állandósult derékfájdalmam van.
2013. okt. 20. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nos akkor neked is érthető az aggodalmad...mondjuk valószínűleg akkor is így éreznél, ha elsőre megfogant volna ;o)

Próbálj valamilyen hobbit keresni, amiben nem fáradsz el, szívesen csinálod, hátha eltereli kicsit a gondolataidat! Beszélj a babádhoz, hallgassatok kellemes zenét.

Amúgy kisfiú vagy kislány lesz?

2013. okt. 23. 11:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Kislányt várunk. Nekem amúgy nem gond a sok fekvés,mivel a terhesség elején a sok kúp miatt nagyon sokat kellett feküdnöm. Eddig minden csodálatos volt,remélem nem lesz vége.
2013. okt. 23. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Hidd el egyszer vége lesz ennek az időszaknak is...méghozzá 13 hét múlva ;o) (de nem előbb !) és akkor egy könnyű szülés után, Pároddal az oldaladon, könnyes szemmel csodáljátok majd a gyönyörű, életerős kislányotokat!

Én ezt kívánom nektek! Beszélj a kislányoddal, hogy még nincs itt az ideje annak, hogy kibújjon. Erősödjön, növekedjen csak a pocakodban!

Te pedig tényleg próbálj megnyugodni!

2013. okt. 23. 22:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaidat,sokat segítenek. Én is így képzelem el, mindig ha erre gondolok.
2013. okt. 24. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy segítettem egy kicsit! ;o)

Majd írd meg, hogy mit mondott a kontrollon a doki!

Esetleg kérdezz rá, hogy 36. héttől ihatod e a málnalevél teát (persze ha te is szeretnéd). Ez segíti a szövetek ellazulását, ezért hamarabb nem szabad inni. Én a 36. héttől napi 2 bögrével ittam...hogy ettől vagy sem szerencsére nem volt nehéz szülésem...mondtam is ha így alakul a többi szülésem is, boldogan bevállalok még párat ;o)

2013. okt. 24. 21:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó,mindenképpen megírom,hogy mi volt. Csak sajnos az még egy bő hét mire megtudom. Remélem jó hírekkel szolgálok majd.:-)
2013. okt. 25. 07:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Megígértem, hogy válaszolok. Minden rendben helyzet változatlan.:-)
2013. nov. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!