27 hetes kismami vagyok és iszonyatosan fáj a derekam, mintha idegbecsípődésem lenne. Másnak is volt ilyen? Félek nem e a méhszáj tágulását érzem?
Nos akkor neked is érthető az aggodalmad...mondjuk valószínűleg akkor is így éreznél, ha elsőre megfogant volna ;o)
Próbálj valamilyen hobbit keresni, amiben nem fáradsz el, szívesen csinálod, hátha eltereli kicsit a gondolataidat! Beszélj a babádhoz, hallgassatok kellemes zenét.
Amúgy kisfiú vagy kislány lesz?
Hidd el egyszer vége lesz ennek az időszaknak is...méghozzá 13 hét múlva ;o) (de nem előbb !) és akkor egy könnyű szülés után, Pároddal az oldaladon, könnyes szemmel csodáljátok majd a gyönyörű, életerős kislányotokat!
Én ezt kívánom nektek! Beszélj a kislányoddal, hogy még nincs itt az ideje annak, hogy kibújjon. Erősödjön, növekedjen csak a pocakodban!
Te pedig tényleg próbálj megnyugodni!
Örülök, hogy segítettem egy kicsit! ;o)
Majd írd meg, hogy mit mondott a kontrollon a doki!
Esetleg kérdezz rá, hogy 36. héttől ihatod e a málnalevél teát (persze ha te is szeretnéd). Ez segíti a szövetek ellazulását, ezért hamarabb nem szabad inni. Én a 36. héttől napi 2 bögrével ittam...hogy ettől vagy sem szerencsére nem volt nehéz szülésem...mondtam is ha így alakul a többi szülésem is, boldogan bevállalok még párat ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!