Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. és ma mindentől...

Terhes vagyok. és ma mindentől hányok. Ebédeljek vagy inkább mellőzzem? Vagy ilyenkor mit egyek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 10:52
 1/7 anonim válasza:
8%
Ne hány.
2013. okt. 20. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű kajákat egyél, sokszor keveset.

És igyál sokat.

Gratula a babához. :)

2013. okt. 20. 10:54
 3/7 anonim válasza:
0%
Terhesség alatt ne egyél.
2013. okt. 20. 10:55
 4/7 anonim válasza:
0%
Ne is igyál!
2013. okt. 20. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Sok-sok folyadek es pihenj sokat!

Hanyadik hetben vagy?

2013. okt. 20. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy kis almával és háztartási kekszel megpróbálkozhatnál. Esetleg egy gyors és könnyű zöldségleves. Ha semmi nem megy, igyál legalább sok folyadékot! Gratulálok és nyugi! Idővel jobb lesz! 23 hkm
2013. okt. 20. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:

14. hétig én is mindentől rosszul voltam, és nekem a háztartási keksz sem jött be, pedig azt tényleg ajánlják, de egyből ki is hánytam. Nekem ebben az időszakban az őszibarack és kifli volt az egyetlen, ami a megmaradt bennem, majd úgy a 10. héttől pedig érdekes módon a rántott szelet sült krumplival, másra rá sem tudtam nézni :)

Egyébként az egyetlen jótanács, ami mindenkire érvényes a sokszor keveset evés, de hogy mitől nem vagy rosszul, azt mindenkinek ki kell tapasztalnia magának!

2013. okt. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!