Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm elakar tiltani mindentől? Buli, barátok stb.
Ha ilyen hogy mindent eltilt az nem jo :)
En az ilyen csajokat nem szeretem. Semmi koze nincs eggyenlore ahoz hogy mit csinalok mivel meg nem vagyunk hazasok....
Amugy meg ha nem tudja biztosan akkor donts te
NEHOGY MAR A NYUL HORDJA A PUSKAT!!!!
MOndd meg neki, hogy nem sajátíthat ki.
Van saját életed is.
Erőteljes kapcsolati merevséget érzek és ami nagyok merev az könnyen eltörik...
Szóval legyél már bizonyos helyzetekben úgymond elég tökös hogy megmond neki hogy: bízunk mi eléggé egymásban ,hogy adjunk egymásnak elegendő szabad teret ,mert nem korlátozhatjuk le egymást ennyire.
üdv:
18/F
El akar tiltani? WTF?
Zavard ki a konyhába főzni és mondd meg neki hogy mire hazaérsz kocsmából, várjon meleg vacsorával.
Aztakikúrteget hogy mik vannak a mai világban.
Nálunk úgy volt, hogy a barátom akart kb. mindentől és mindenkitől eltiltani, emellett beteges módon féltékeny is volt. Konkrétan szakítás lett a vége.
Igazából nem sok mindent tudsz tenni. Vagy lekullantod és közlöd vele hogy öntörvényű vagy (ahogy én tettem), vagy a papucsává válsz. :)
Nem nem az anyám. :D Köszi a tanácsokat :D hát... igen... rettentően féltékeny. szeritem ez a baj, de csak azért az mert szeret :) elmult hetekbe annyit veszekedtünk hogy else tudom hinni... már 7 hónapja együttvagyunk és az utóbbi 2 hónap elég vitás időszak volt. sokszor meg is sirattam mert bunkó voltam mert felhúzott és már nembírtam tovább elnézni a sétrődéseit szószerint minden apró semmiségen pl.: írtam komit FB-n egyik jófej LÁNY barátomnak. és máris bepukkadt... neszóljak hozzá minek írogatok lányoknak ha ő tetszik járak vele. meg ilyenek. :D persze az nembaj ha ő ír fiúknak meg találkozót beszélnek meg :D multkor ( tegnapelőt) spec ezért szóltam meg hogy ez akkor hogy is van.. és ezért is énlettem a szemét. Sokszor feljött már a szakítás is. de nemakarunk mert szeretjük egymást én nagyon szeretem és ő is engem ezt tudom. :) nemsokáig fogom elnézni neki... és lépnifogok ha nemtetszik neki sír egy sort :S majd megérti hogy nemtilthat el mindentől =/
17/F
Te: El akarsz tiltani a barátaimtól?
Csaj: Nem tudom.
Már meg is van oldva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!