Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm elakar tiltani mindentől? Buli, barátok stb.

Figyelt kérdés
és ha kérdezek tőle valamit akkor 90% ban aztválaszolja hogy nem tudom. ( ezt azért mondja mert nem akar dönteni )
2011. febr. 13. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Amit nem tud, azt döntsd el helyette.
2011. febr. 13. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen hogy mindent eltilt az nem jo :)

En az ilyen csajokat nem szeretem. Semmi koze nincs eggyenlore ahoz hogy mit csinalok mivel meg nem vagyunk hazasok....

Amugy meg ha nem tudja biztosan akkor donts te

NEHOGY MAR A NYUL HORDJA A PUSKAT!!!!

2011. febr. 13. 14:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy eltilt dolgoktól. Nem az anyádról van szó, hanem a barátnődről (legalábbis remélem, hogy a kető nem egy személy :D) Ha nem tetszik neki, hogy ide vagy oda jársz, akkor szakítson. De a helyedben inkább én dobnám, nekem ne szabja meg senki, hogy mivel töltsem a szabadidőmet.
2011. febr. 13. 14:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

MOndd meg neki, hogy nem sajátíthat ki.

Van saját életed is.

2011. febr. 13. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Erőteljes kapcsolati merevséget érzek és ami nagyok merev az könnyen eltörik...

Szóval legyél már bizonyos helyzetekben úgymond elég tökös hogy megmond neki hogy: bízunk mi eléggé egymásban ,hogy adjunk egymásnak elegendő szabad teret ,mert nem korlátozhatjuk le egymást ennyire.

üdv:

18/F

2011. febr. 13. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

El akar tiltani? WTF?

Zavard ki a konyhába főzni és mondd meg neki hogy mire hazaérsz kocsmából, várjon meleg vacsorával.

Aztakikúrteget hogy mik vannak a mai világban.

2011. febr. 13. 17:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy a barátom akart kb. mindentől és mindenkitől eltiltani, emellett beteges módon féltékeny is volt. Konkrétan szakítás lett a vége.

Igazából nem sok mindent tudsz tenni. Vagy lekullantod és közlöd vele hogy öntörvényű vagy (ahogy én tettem), vagy a papucsává válsz. :)

2011. febr. 13. 18:13
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem nem az anyám. :D Köszi a tanácsokat :D hát... igen... rettentően féltékeny. szeritem ez a baj, de csak azért az mert szeret :) elmult hetekbe annyit veszekedtünk hogy else tudom hinni... már 7 hónapja együttvagyunk és az utóbbi 2 hónap elég vitás időszak volt. sokszor meg is sirattam mert bunkó voltam mert felhúzott és már nembírtam tovább elnézni a sétrődéseit szószerint minden apró semmiségen pl.: írtam komit FB-n egyik jófej LÁNY barátomnak. és máris bepukkadt... neszóljak hozzá minek írogatok lányoknak ha ő tetszik járak vele. meg ilyenek. :D persze az nembaj ha ő ír fiúknak meg találkozót beszélnek meg :D multkor ( tegnapelőt) spec ezért szóltam meg hogy ez akkor hogy is van.. és ezért is énlettem a szemét. Sokszor feljött már a szakítás is. de nemakarunk mert szeretjük egymást én nagyon szeretem és ő is engem ezt tudom. :) nemsokáig fogom elnézni neki... és lépnifogok ha nemtetszik neki sír egy sort :S majd megérti hogy nemtilthat el mindentől =/

17/F

2011. febr. 13. 18:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te: El akarsz tiltani a barátaimtól?

Csaj: Nem tudom.

Már meg is van oldva :D

2011. febr. 13. 19:13
 10/13 A kérdező kommentje:
xd... arra aztmondja h nem... de nemmehetek lányok közé... de úgymeg nemtudok sehova se menni h nelegyen ott vagy ne találkozzak egyet lány ismerősömmel se. :)
2011. febr. 13. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!