6 hetesen reggelre a tisztaságin mintha egy pici pirosas váladék lenne, alvás közben jöhetett ki, mert megszáradt. Baj van?
Ha nem görcsölsz akkor nincs baj . Nekem is volt ilyen nem is egyszer meg a méhem mivel kisebb a normálisnál , sokkal jobban fájt és feszült ! Sokat pihenj legalább az elején !!
Üdv:18.hetes Kismama:)
Szia!
Lehet teljesen ártalmatlan dolog, de jelezhet kezdődő gondot is.Én is így jártam,csak a 9. héten, nálam már a petezsák is szabálytalan volt(úgy tűnt megkezdődött a vetélés), így hormont kaptam, szigorú fekvésre ítéltek, és ma már a 19. hétben járunk :)))
Nem ijesztgetni akarlak,mert tényleg lehet teljesen ártatlan dolog is, de lehet gond is, amit meg lehet előzni, ha időben lépsz!!!
Szorítok nagyon Nektek!
Üdv.
Az utóbbi hozzászóló vagyok, azt elfelejtettem leírni, hogy az előző terhességem vetéléssel végződött, akkor én is már 5 napja szórakoztam a barnás cuccal, nem vettem komolyan, és csak akkor mentem dokihoz, amikor feltűnően sok volt, és akkor már késő volt...Ezért írtam, hogy inkább menj el fölöslegesen, mint később hibáztasd magad, mint én!
Drukkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!