Felek hogy megcsal a parom?
32 hetes vagyok semmi jelet nem mutatja annak hogy megcsal de mivel nem lehet szeretkeznunk mert veszelyeztetett vagyok kezdettol ezert neha arra gondolok hogy mi van ha megcsal?nezem neha ezt a hulye Monika showt es abban is mindig ilyenek vannak,szinte beparaztattam magam.es ha hazudik,mivel mar honapok ota nem volt semmi?rakerdeztem mar de azt mondta dehogy is szeret engem!
lehet azert mert erzekenyebb vagyok most azert gondolok ilyeneket?
az én fejemben is megfordult már a gondolat, de valahogy rámjön a nevetés, ha belegondolok. Bocsi, de ha bízol a párodban (mi már 7 éve vagyunk együtt, úgy ismerem, mint magamat), akkor nincs okod kételkedni benne. Szerintem nincs olyan, mint a filmekben, hogy a pasas x év együttélés után csalja a nejét, és az nem tud róla. Ha minden rezdülését ismered, azonnal észreveszed, ha valami nem ok. 1000%
29 hetes, szextől eltiltott kismami
koszonom a valaszokat meg az utolso elottinek is aki nagyon bantoan valaszolt!
Pi..a
Szerintem ne aggódj! Úgy gondolom - főleg az előzőeket olvasva - hogy szinte mindenkiben felmerül ez a gondolat. Bennem is. Megvallom őszintén, én titkon ellenőrzöm a férjem, bár valahol tudom, hogy felesleges, mert igaz, hogy pl. volt, hogy 1 hónapig sem volt semmi, mégis egyik hétvégén főzés közben egyszer csak megállított és megölelt. Vannak ilyen apróságok, csak szerintem most érzékenyebben vesszük ezt a dolgot. Ráadásul az sem a legjobb, ahogy propagálják ezt (lásd Mónika show). Nem viccből választottuk az adott férfit párunknak: nem egy állat, akinek csak ösztönei vannak! (legalábbis ebben kell bízni :) )
Ne idegeld magad! Bízz benne! :)
Boldog babavárást!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!