Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy sok férfi...

Miért van az, hogy sok férfi nem akar szexelni a terhesség alatt? Még csak 18 hetes vagyok, de nálunk közölte hogy majd ha megszületik a baba.

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normalis, tudatalatti dolog!! Mi az elso terhessegem alatt nagyon keveset voltunk egyutt, az utolso 6 honapban (!!) egyaltalan nem. Aztan meg nem birtuk kivarni a szules utani 6 hetet. Nagyon pici gatsebem lett es a verzesem is hamar abbamaradt szules utan, a nemi eletunk nagyon hamar visszazokkent a normalis kerekvagasba. Most a 2. babaval vagyok a 16. hetben, es a ferjemen nem tapasztalom semmifele felelem vagy huzodozas jelet. Folyton lenne kedve hozza, szerencsere legtobbszor nekem is. Pedig most nagyobb a hasam is. De mar kitalaltuk, hogyan valtunk pozt ha meg jobban novok.

Nem aggodj, nem fogtok elhidegulni egymastol.. probalj beszelni vele arrol, hogy a babanak nem art.. de ne nyustold mert csak rosszabb lesz. Azert mas "modokon" kenyeztetheted :)

2009. nov. 12. 12:08
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
azert, mert azt hiszik, hogy a babanak ez nem jo es ez a gondolat pszichesen hat rajuk, ilyen egyszeru
2009. nov. 18. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljessen normális dolog.Az első babánál az elején nálunk is így volt.Addig míg egyszer a kezembe akadt egy újság ahól pont erről írtak,hogy nem ártalmas a szex ha az orvos nem tíltja.Jó a babának mert boldogság hormont kap,könnebb a szülés(azt nem tudom miért)és nem utolsó sorba terhesség végén beindíthatja a szülést(ha itt az ideje).Én ezt elolvastattam a férjemmel és utána nem is volt semmi gond,sőt:P

25 hós anyuka

28 hetes km.

2009. nov. 18. 14:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos olvasgatásokon és millióegy beszélgetésen túl vagyunk már. Orvos is elmagyarázta neki. Feladni nem akarom. Köszi a tippeket, már imádkozom is esténként...
2009. nov. 18. 16:06
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

szia! én 35 hetes pocis vagyok, és a babatervezés alatt heti 4-5 ször voltunk együtt (nem tudatosan, így kívántuk meg egymást). Mióta terhes vagyok, azóta heti max 2.szer... de akkor is általában én elégítem ki őt szájjal. Ami nem baj, én is élvezem, de azért hiányzik a "testi közelsége is". Múlthéten azt mondta nekem, hogy már nagyon várja hogy újra felvegyem a szexi ruháimat (van egy csomó kifejezetten szexuális ruhámat). Én úgy érzem hogy nem kíván annyira mint terhesség előtt, hiszen a gyerekét hordom a szivem alatt. Talán ez a normális, ki tudja.

De én azt tanácsolom, hogy ne nyaggasd emiatt sokat a férjedet, mert attól tuti kiborulnak. Vagyis az enyém. az elején mindig mondtam neki, hogy mi van nem kívánsz, mást találtál, stb, stb, de ez nagy butaság volt tőlem, belátom.

2009. nov. 18. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

azt még elmondhatnád neki, ha neked orgazmusod van az a babának is nagyon jó érzés....

ilyenkor megremeg a méhed vagy valami ilyesmit csinál és ettől a pici megnyugszik és elalszik a pocakodban.

ezt többször olvastam már :)

sok sikert

2009. nov. 18. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
30%
Mi sem sűrűn. Megértem, nem vagyok valami szexi. Bár ő állítja, hogy nem ezért, de nem hiszi el, hogy ez ilyenkor jó. Na, bezzeg azt elvárja, hogy én őt kielégítsem. Orális szexre még hajlandó lenne, de én meg nem bírok már sokáig hanyatt feküdni. Úgyhogy mi sem szexeltünk már vagy 2 hónapja. Az 1. babával is ez volt, féltem én is, hogy elhidegül, de szerencsére szülés után megint akarta. Most már nem aggódom annyira, remélem most is így lesz.
2009. nov. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!