Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 gyerekkel egyedül? Hogyan?

2 gyerekkel egyedül? Hogyan?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lesz most, a férjem nagyon rákapott a piára, van már egy 2 éves lányunk és decemberre várnánk öcsöt de sajnos ahogy lehetősége adódik akkor egyből iszik és nem tudok vele mit csinálni már ki akarják rúgni a munkahelyén mert ott is iszik és nem tud megálljt parancsolni magának, én minden nap tiszta ideg vagyok hogy mi lesz menyire fog berúgni, persze anyira hogy még kötekedni tud :( van egy lehetőségem anyuékhoz tudnok költözni mert sajnos amennyi táppénzt meg családit gyest kapok nem fedezné az albérletet, anyuéknál tudok lakni 1 szobába lennénk a gyerekekkel, ami nagyon zavarna hogy a nagyim is ott van ő 86 éves alcheimer kóros mindent elfelejt 10 percenként kérdezi meg ugyan azt, az apám szintén nem különb a férjemnél talán annyival hogy nem kötekedik, de estére ő is rendesen be szokott inni, annyira nem tudom hogy mit csináljak
2013. okt. 19. 15:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A lakás az övé, pontosabban neki 3/4 része van nekem 1/4 a baj az ha esetleg elcsúszik a rezsivel és el fog mert a pénzét a piára fogja költeni akkor rajtam is követelni fogják mert pl a villanyszámla az én nevemre jön. Ma nem ivott még semmit mondtam neki hogy el fogom hagyni ha ezt folytatja, azt mondta hogy nem fog inni de nem akar orvoshoz menni. Kíváncsi leszek meddig tart majd ez.
2013. okt. 20. 14:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én férjem is alkoholista, de már 10 éve nem iszik. Szerintem senki nem kezd el ilyen hirtelen inni. Legalábbis én úgy láttam a férjemnél is, másnál is, hogy ez egy folyamat. Nem történt vele valami mostanában? Vagy a 2. babától megijedt? Valahogy erre próbálj rákérdezni. A fenyegetőzés addig nem használ, ha ő nem látja be, hogy gond van. A férjem sem értette sokáig, hogy mi a problémám, néha iszik haverokkal, aztán ennyi. Egyszercsak rájött, hogy tényleg baj van. Ez az első, hogy belássa, hogy gondja van a piával. A férjem sosem járt orvosnál, viszont elment az Anonim Alkoholisták néhány gyűlésére és neki ez segített. A neten meg tudjátok nézni, hogy mikor és hol vannak! Sok erőt és kitartást kívánok! Ha végképp nem akar változtani, mindenképp hagyd el!
2013. nov. 16. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!