Ezek jóslók lennének?
Figyelt kérdés
32. hetet betöltöttem. Nagyon feszül a hasam mondhatni olyan érzés, mintha egy focilabda lenne. Sokszor szurkál alulról és majd szét feszít a derekam. 2100 volt a méhszáj 2 hete. Éjszaka már szinte semmit nem tudok aludni ez miatt. volt valakinek ilyen?2013. okt. 19. 07:35
1/3 anonim válasza:
durva hogy aludni se tudsz, magnéziumot nem szedsz rá, mert azt lehet és enyhít a görcsökön.
én is jósloztam már korán szedtem
Boldog babavárást!
JA és aztán 3 óra alatt megszültem , sokan mondják nem volt köze hozzá ,de szerintem igen.
üdv: egy hónapos manó anyukája
2/3 A kérdező kommentje:
De az elejétől szedem a Magne B6-ot 2 hete pedig CaMg-t 3x2-t, de mintha semmit nem szednék. A hasfeszesség megmaradt sőt durvább lett!
2013. okt. 19. 07:54
3/3 anonim válasza:
Mennyi magnéziumot szedsz?
Én ilyen idősen már volt, hogy napi 4-5-6 szem magnézium citrátot vettem be, ez 500mg-os, tehát 2-3ezer mg volt a napi bevitelem, így nem keményedtem.
A Béres Magne B6 sz*rt se ér, alig van benne hatóanyag, legalább napi 10 szemet kellene belőle szedned, hogy hasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!