Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lapos petezsák mit jelent?

Lapos petezsák mit jelent?

Figyelt kérdés

Én úgy tudtam akkor lapos ha nincs benne semmi, de nekem 10 nap alatt lett egy pulzáló embriókezdeményem, mégis azt mondták kicsit lapos a petezsák akkor most hogy is van ez?

Az orvos annyit mondott hogy 3 hét múlva menjek vissza és akkor meglátjuk...

2013. okt. 17. 09:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

[link]

Így sem?

2013. okt. 17. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
az én elnyúló, lapos petezsákom 2,5 éves;-)
2013. okt. 17. 12:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Siman kikerekedhet!!! Sztem az enyem laposabb volt.
2013. okt. 17. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Az enyem is ilyen valami volt. Talan a kozepe meg laposabb volt. Szerintem ez ki fog kerekedni. Nyugi :)
2013. okt. 17. 15:15
 15/15 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

A sok aggodalmam után szeretném leírni a történetem, hátha mások is vannak hasonló helyzetben.

Nagyon meg voltam ijedve a 2. uh után hiszen még akkor sem látott semmit a doki, csak az üres petezsákot. Mérete 22 x 5 mm volt nagyon lapos és nagyon üres. Rengeteget olvastam a témában és hát kb 50-50 %....

Hozzá kell tennem, hogy az utolsó mensimhez nem tudtam igazítani a terhességi heteket, mert az utóbbi időben volt, hogy 25 napot késett.

Várnom kellett 2 hetet, ami rémálom volt. Jelentkeztek a terhességi tünetek, aminek örültem, de iszonyat szenvedek..még most is. Aztán eljött a várokozás másfeledik hete, amikor is villámcsapás szerűen abba maradt minden tünetem, hirteLen szuperül lettem, amitől meg elkeserEdtem. Hiszen akkor tuti baj van, gyorsan felkerestem a dokitmat.

Szerencsére jó hírek jöttek, hallottam a szívhangját és a petezsák is kerek lett.

Aki hasonlón van, az próbáljon felülkerekedni önmagán és a lehető legkevesebbet aggódni és hinni abban, hogy a picurka velünk marad! Kitartást!

2016. ápr. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!