Szerintetek mit jelent hogy a petezsák nem tölti ki a méhüreget valakinek volt ilyen?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 18:04
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom nem is igazán értem, mert szerintem nincs az a petezsák ami kitöltené teljesen a méhüreget. Hiszen azok csak pár mm-esek. A még meg mondjuk mint egy mandarin. Dokid nem mondott semmit, hogy gond lehet vagy ilyesmi?
2/9 A kérdező kommentje:
Annyit mondott szabályos petezsák egy tuti van de lehet kettő és ezek előtt mondta hogy nem tölti ki a méhüreget lehet ezért hogy kettő van vagy nem is tudom.Pont egy hét múlva megyek vissza hátha okosabb leszek :)Csak meg akartam kérdezni hátha mondott valakinek ilyet a dokija
2013. okt. 7. 20:07
3/9 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy ikrek. Na majd írd meg, hogy mit mondott a doki.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben megírom feltétlenül :)
2013. okt. 7. 20:34
5/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudom de én is kíváncsi vagyok rá.
6/9 A kérdező kommentje:
Hétfőn késő este vagy kedd reggel megírom hogy mi volt az ultrahangon.
2013. okt. 8. 10:22
7/9 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál minden rendben van és csak egy embrió van szívhanggal :)
2013. okt. 14. 18:51
8/9 anonim válasza:
Szia, közben kiderítettem, hogy mit jelent. Valszeg volt egy apró hematómád, legalább is nekem van (vagy remélem már csak volt :)) és mondta a doki, hogy ezt úgy is mondják, hogy nem tölti ki a petezsák a méhüreget.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) szerencsére már nem mondott ilyet a doki és minden rendben van :)
2013. okt. 15. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!