Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végig lehet így vinni a...

Végig lehet így vinni a terhességet? Lehet egészséges? Vagy szakítsam meg?

Figyelt kérdés
elvileg 7 hetes vagyok de a mèretek alapjàn 6. Most voltam magànorvosnàl.Az elejètől szedtem elevitet kiderült nem jó kellett volna mellè jód is. Magnerottot írtak ki a rendelèse napi 1 de kiderült 3 kellett volna. Pulzàló magzatkezdemèny làtszik de mèg nincs sajàt szíve az enyèm alapjàn pulzàl. A petezsàk kicsit lapos. Pulzàló hematómàm van közvetlen mellette, ès a bal petefészekem nem jó, nem termel sàrgatesthormont, vagy mit. Mi lesz ìgy? Van valami tapasztalat? Mit tegyek?
2013. okt. 16. 21:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
2013. okt. 17. 10:40
 22/28 anonim ***** válasza:
Egy kepet linkeltel be? Nem talalok kepet a linken.
2013. okt. 17. 14:22
 23/28 A kérdező kommentje:
2013. okt. 17. 14:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Te tettel fel ma is kerdest? (kep miatt emlekszem) Ez a petezsak jo,es hidd el kikerekszik ahogy no a baba! En multheten is voltam uhn ott meg nem szabalyos kor alakja volt,tegnap meg (6nap elteltevel) gyonyoru szabalyos petezsak. Ne aggodj.Nekem is megkeseritett 2 hetet a doki a hozzaallasaval,ahogy mondta,hogy felszivodik a baba.... De elni akar, es racafolt a doki allitasara. Pozitivan!!!
2013. okt. 17. 15:17
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

6+0 Nekem ebbol lett a cserebogar:

[link]

2013. okt. 17. 16:49
 26/28 anonim ***** válasza:

10+3

[link]

2013. okt. 17. 16:51
 27/28 anonim ***** válasza:

10+5

[link]

2013. okt. 17. 16:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Szoval, en annyit tudok errol, h ilyenkor ez az elnyujtott csepp/bab vagy mihez hasonlitsam, szoval ez normalis. Probald kicsit elengedni ezeket a parakat, mert a picinek artasz vele, magadnak meg megkeserited az elmenyt!
2013. okt. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!