Végig lehet így vinni a terhességet? Lehet egészséges? Vagy szakítsam meg?
Kicsit jobban vagyok. Sajnàlom tegnap birzlmas volt, ahogy daràlta a problémàkat és a végén csak annyit mondott, majd meglàtjuk mi lesz, mintha nem bízna semmiben.
Az 5 hetes sztk vizsgàlatr azért rohantam el mert kicsit krémszínű volt a folyàsom, ott nem talàltak semmi vérzsre utaló jelet és a biztonsàg kedvéért írtak utrogestant szerencsère. De ott nem mondtak semmi hematómát,vagy lapos petezsàkot, sokként ért tegnap.
Na, helyes! Most elmegyek nst-re, de meg ma belinkelem neked a kerdeseimet az elso trimeszterembol; h lasd, milyen kalvarian tul is megmaradhat a bebike. A legtobb amit most tehetsz az a hited es a hozzaallasod!
4-es/7-es stb vagyok.
Ezt 6 hetesen kerdeztem. Mar 2. hete fekudtem, pedig meg szivhang se volt:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4087931-most-6-7-hetes-mamik-hogy-erzitek-magatokat-megvolt-az-elso-ultrahang-mekkora__oldal-1
Aztan jott a folyos verzes es a panik:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4132215-szorit-valaki-nekunk-verzes
Meg ezt is kerdeztem:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__4199722-kinek-volt-terhessegben-teljesen-friss-elenk-piros-nagyon-nagyon-folyos-verzes
De most miert :-( ?
Latod, h nalam is jo vege lett!
Es ha :-) vagy, akkor tobb az esely! Raadasul tegnap mar kiveseztuk, h nincs is nagy baj! Egy kis hematoma van, de rengeteg babanal volt mar, akik egeszsegesen vilagra jottek!!!
Nem akarok tobb :-( latni! Orulj, h vegre osszejott es annyira boldogok lesztek vele, hidd el!!!
Ha csak a hematóma lenne akkor már teljesen nyugodt lennék...de ez a lapos petezsák is itt van
Ez még egy probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!