Mit tudtok arról, hogy a köldökzsinór rátekeredhet a babára? Milyen gyakori?
Ha valakinek nem tetszik a kérdés, nem muszáj rá választ írnia!
Olyan sok feszült kismama van ezen az oldalon, nekik valamilyen más megoldást kellene keresniük, hogy levezessék a feszültségüket, nem hogy itt kioktassák a kérdezőket és a válaszadókat.
Szia! Én úgy tudtam, hogy csak a terheség végén jellemző, főként túlhordásnál, ahogy nekem is volt. De a mai műszeres vizsgálatokkal tudják figyelni, és nem kell, hogy baj legyen belőle.
Terhesség közben, félidőben ilyet? Remélem, nem szokott előfordulni! Az én babám olyan aktív, naponta többször forog ide-oda.
---------
Az agresszió engem is kiborít, de tudod, valószínűleg ezeknek nincs más örömük, mint beszólogatni. Talán otthon kellene változtatniuk ezen-azon, gondolok pl. a szexre, stb, mert boldogtalanok, hiányérzetük van, itt vezetik le a feszültséget :P
Egy boldog, elégedett nő nem ilyen bunkó.
10.38 vagyok.Rám gondoltatok,amikor leírtátok a bukóságot és az agressziót?Nem vagyok am az,sőt minden rendben,csak bosszant,hogy mindent be kell söpörni a szőnyeg alá,nehogy idegeskedj ezen,nehogy stresszelj azon.Ha megszületik a kicsi is ezt kell játszani?Gondolj bele,hogy ha majd megmondják,hogy ne altasd így vagy úgy vagy ne csinálj ezt vagy azt,mert növeli a bölcsőhalál esélyét,akkor azt mondod,hogy áhh mekkora tahó xp-h ilyen tanácsot ad,mit ijesztget?Szóval én csak így gondoltam.Ez nem agresszió,csak realitás,érted ugye?
Ada és Abigél
nem pártolni akarom, de igaza van a beszólós kismaminak. Nem kell burokban éljünk, jó, ha tudunk bizonyos dolgokról. Így legalább nem a szülőszobán esünk pánikba, hanem lelkileg talán fel tudunk rá készülni. Az más dolog, hogy nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, de jó, ha tudunk ilyesmiről is.
Első babás kismami
Elég gyakori. Amikor már a terhesség végén néznek flowmertiat, nézik a köldökzsinórt is, hogy van e tekeredés stb... Ne aggódj.
37km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!