Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen problémamentes...

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd lesz lelkiereje beszélgetni,szivesen segítek,beszélgetek vele,mert szentül hiszem,hogy ezt csak az érzi át akivel megtörtént. Sorstársa vagyok. Sok erőt es kitartást! Nagyon sajnálom!
2013. okt. 16. 02:02
 12/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok küldtem privátot!
2013. okt. 16. 07:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Szörnyű ezt olvasni. nekem tavaly 8 hetesen volt egy vetélésem azt szörnyű volt át élni, de ez most engem is sokkolt hogy ilyen is meg történhet. Őszintén sajnálom azt aki ilyenen át megy. És sok erőt kívánok neki és kitartást!
2013. okt. 16. 10:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Részvétem Neked is kedvező kérdező! Megkérdezhetem, mennyi ideje nem érezte a baba mozgását a kismama? Persze ha nem veszed tolakodásnak. Fontos info lenne. Kitartást az egész családnak és mielőbbi gyógyulást!
2013. okt. 16. 10:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos a részleteket nem tudom, hogy mióta nem érezte. Most is szülőszobán van még. Szörnyű lehet!
2013. okt. 16. 11:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es, miért fontos hogy mennyi ideje nem mozgott a baba?

Nekünk egyik nap nem mozgott,este kórház,ott nem csináltak semmit,majd órákra rá meghalt bent a kórházban.Akkor vették ki sürgősen,de újraéleszteni nem tudták már.

2013. okt. 16. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!