Néhány hetesen erős tünetek?
Figyelt kérdés
Furcsállom mert első terhességemnél mintha nem is lettem volna terhes :)és most...hányinger,rosszullét,szédülés,rossz közérzet,mell fájdalom... Ma megyek dokihoz. Pár hetes lehetek(6-8)és rettenetesen fáradt vagyok... Ez komoly? Van ez így? Mitől tudnám átaludni még a nappalokat is? Nagyon furcsa..Tapasztalatok?2013. okt. 15. 10:30
1/5 anonim válasza:
Minden terhesség más.Nálam is voltak rosszullétek egészen a 13.hétig,sajnos ez van,nem lehet vele sokat kezdeni.Kerüld azokat az ételek és italok,amik savat csinálnak,szedj magnéziumot,ha görcsölgetnél,a többin sajnos nem tudsz javítani.Ha fáradt vagy aludj!Az első babád milyen nemű?
2/5 A kérdező kommentje:
Persze,nincs is ezzel gond.. :) csak furi nagyon! :) Az első fiú. Miért?
2013. okt. 15. 10:48
3/5 anonim válasza:
Nekem 2 lányom van az elsőnél semmi panaszom nem volt a 2.-nál meg majd meghaltam. Akkor azt hittem, hogy tuti más nemű lesz, de nem. Szóval minden terhesség más és más.
4/5 anonim válasza:
Azt mondják a lányok jobban meggyötrik az anyukájukat :) Ha azt szeretnél,akkor drukkolok :)
5/5 A kérdező kommentje:
:) Egyébként igen... :P Mindig ez volt az álmom hogy elsőnek egy fiú aztán egy kislány... Hátha összejön.. :)
2013. okt. 15. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!