Erős hányinger mitől lehet 35 hetesen?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 00:00
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy a baba már akkora, hogy a gyomrodnak nincs hely, és a nyelőcsőbe visszaszivárog a sav... Én is kezdem érezni akárcsak az első trimeszterben. 34 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Nekem is 2 napig volt erős hányingerem, szerintem a melegtől, levegő is alig volt,a baba is nagyon mozgott, gondolom még ő is rugdosta a gyomromat. Nekem ha savam van, a salvus víz segít mindig, de most nincs savam, csak az elején volt, amikor hánytam is napi szinten. Előző babámnál meg így a végén volt savam, akkor is gyakran hánytam tőle.Nem szabad egyszerre sokat enni, mert nem fér el odalent annyi kaja. Én is lehet, hogy a vanília shake-től lettem rosszul, egyszerre 3 dl...
3/3 anonim válasza:
A baba a gyomrodba könyököl éppen, már olyan nagy, hogy nyomja, sajnos ez ellen nem nagyon tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!