Van ami, ebből a kórházi listából kimaradt vagy felesleges?
- papucs járkáláshoz
- hajgumi, hajpánt, ha hosszú a hajad
- 1 db cumisüveg szerintem elég.
- vagy mellszívó, vagy tálka, mert vagy géppel vagy kézzel fej a mama
Szerintem ez egy teljesen ok lista. Nekem felesleges volt a melltartó és a melltartó betét is, mert nem tudtam viselni (sem szoptatóst, sem sportmelltartót), csak úgy voltam hálóingben, inkább sűrűbben cseréltem, de persze ez csak saját tapasztalat, az esetek többségében birnak melltartót viselni. Nekem jól jött még az a kerek párna, ami olyan mint egy úszógumi, úgy fájt a gátmetszésem, hogy anélkül nem tudtam volna ülni.
Még valami, bár lehet hülyeségnek tűnik: körömcsipesz. Hihetetlen, de szülés utáni napokban gyorsan nőtt majdnem fél centit a körmöm, ráadásul be is szakadt az egyik, és szegény babámat féltem, hogy kikarmolom. Véletlenül volt a táskámban, de örülök, hogy ott volt.
Jó a lista, de ez függ attól, hogy hol szülsz!
Van ahol teljesen el kell látnod a babát (pelenka, popsitörlő, ruhák, köldökkezeléshez dolgok stb....)
Nekem egyáltalán nem kellett vigyek semmit a babának, csak majd a hazahozós ruháját. Sőt saját hálóing sem kellett, a kórházit használtam.
Ami kellhet még:
- Nedves WC papír.
- Az apukának valamilyen étel, ha bent van a szülésnél.
- A telefon is jól jön (csak a fényképezőgépet írták).
- a telefonhoz vidd a töltőt is. :)
- készüljetek aprópénzzel is (parkolás, kávé vagy üdítős automatához, büfébe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!