Ti megmondtátok/megmondjátok milyen nemű lesz a baba?
Nem èrtem hogy egy ilyen egyszerű, àrtatan kérdèsnèl is bunkózni.
Szerintem inkàbb a "parasztoknak" kellene àtgondolni hogy ilyen hozààllàssal milyen gyerekei lesznek....
Nem gonoszsagbol nem mondom meg,vagy nemtudom mire gondoltok... Egyszeruen vicces mikent talalgatnak,hogy milyen nemu lesz :)
Es egyszeruen aranyos gesztusnak talalom,hogy erdeklodnek...
Meg mi sem tudjuk a nemet,igy viccesnek talalom :) De ettol fuggetlenul nem tartom a gyerekvallalast gyerekjateknak,vagy ilyesmi...egyszeruen csak meg nem fogom egy idejig elmondani....ami nem azt jelenti,hogy amikor megszultem sem fogom megmutatni milyen nemu,vagy kekbe oltoztetni rozsaszin helyett,vagy eppen forditva :D
Sajnalom,hogy ilyen reakciokat valtott ki ez a kerdesem :s
"Van aki titkolózik még egy kicsit? " ---- még egy kicsit----- :))) nah de mindegy...
En tobbet nem szolok ehez a kerdeshez,nehogy megatkozzanak itt a boszorkanyok :))
Ettol fuggetlenul en boldog kismama vagyok es nagyon nagy szeretettel varjuk a mi varva vart kis csodankat,szerelmunk gyumolcset,aki remeljuk mielobb megmutatkozik :)))
Mindenkinek boldog babavarasat :)
Sziasztooook :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!