Ti megmondtátok/megmondjátok milyen nemű lesz a baba?
Azert ne fejezzetek mar le amiert o nem mondja el...
En sem fogom ha terhes leszek...de ha ezt megis a nevet tuti nem arulom el elore! :)
Nem vagyok gyerekes! De ezt nem itt/most/neked fogom bebizonyitani kedves kotekedo! Megkernelek,hogy hagyd figyelmen kivul ezt a kerdest! Koszonom!
utolso nem lesz senki lepontozva :) Semmi problema,ha te elmondod a babad nemet, avagy NEM!!! Itt nincs jo-vagy rossz valasz!!!
En csak szerettem volna megkerdezni van e olyan aki nem mondja el meg!?
Nem is mondta senki,hogy EN terhes vagyok e vagy sem,hogy en ferfi vagyok e vagy no....felnott e vagy gyerek...ugye kedves kotekedo? :)
Aki valaszolni akar szivesen elolvasom a NORMALIS valaszokat,a tobieket megkernem,hogy LEPJEN TOVABB,kerdesem vegye figyelmen kivul!!!!
Tovabbi szep delutant!!!
A jövőben figyelmen kívül hagyom a kérdésedet, ne aggódj de előtte annyit hozzátennék, hogy:
1. Én nem kötekedtem, arról nem tehetek, ha nem tudsz olvasni és idegbeteg vagy.
2. Nem lesz senki lepontozva? Vicces.
További szép napot, "kedves" Kérdező.
Bocsanat az OFF-ert,de felhuztam magam...amit tudom nem erdemes es az ilyenek nem erdemelnek meg egy billenyu-utest sem...nah de en most leirom!
"Annyit megjegyeznék, hogy nem ártana felnőni, mert a gyerek nem játék, még ha annak is hiszed."
Ez azert egy kicsit ragalmazas...honnan veszed,hogy en "jateknak" tekintek egy gyereket??? honnan veszed ezt?? ott a monitorod elott gonyolodva???? nem erzed a bantalmazast a mondataid elott??? Hogy talan valakit ilyen szavakkal megbantasz?????
Bantottalak en akarmivel? Egy Edesanyarol beszelsz igy,aki a tetevel taplalja a gyermeket,nem dohanyzik,nem iszik,egeszsegesen el,dolgozott egesz eleteben,hogy legyen mit adnia a gyereknek? Es idejon egy ilyen alak mint TE ragalmazni?? Sullyedj el,de nagyon melyre!!!!!!
Szep,hogy mindenki le lett pontozva :(
Elnezest mindenkitol,en mindenkinek zold kezet adtam,kivetel a kotekedonek...de ot is csak azert mert offolt. angyon atment szemelyeskedesbe....
A tobbieknek koszonom,hogy valaszoltatok :)
Amint latni ilyen kerdes nagy port ver... pedig egy kis fullentes a kivancsiskodoknak nem is olyan nagy problema nem elmondani,mint amit en most ezert a kerdesert kaptam... :(
De nem baj,ez lesz a legkisebb problemam :)
Ettol fuggetlenul mi jol vagyunk a pocaklakoval,bar mi meg nem tudjuk milyen nemu lesz :D Bar ezek utan lehet nem lesz batorsagom eltitkolni milyen nemu lesz a baba ilyen reagalasok kozepette :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!