Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen ma megyek orvoshoz...

5 hetesen ma megyek orvoshoz (korábbi vetélés miatt) szerintetek fog már látszani valami kis apróság?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne légy elkeseredve, nincs rá okod!!! Érdemes lett volna várni még egy kicsit (2 hetet), mert addigra már szívhang is van, plusz egy korai ultrahang (persze csak ha hüvelyi), illetve egy korai hüvelyi vizsgálat vetélést is okozhat. Szóval inkább ne siess, próbálj egy picit türelemmel lenni, és csak csupa szépre, jóra gondolni!!! Minden rendben lesz!
2013. okt. 15. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó szavakat, jól esett! Délután megyek a HCG vérvétel eredményéért remélem jó lesz, utána hívnom kell az orvost az eredmény miatt.
2013. okt. 15. 13:08
 13/14 Otiszka76 válasza:
Menyi idő telt el a vetélés óta,ne gondolj rosszra csak nekem most volt sajnos és érdekel menyi idő múlva lehet próbálkozni újra nagyon szeretnénk meg egy babát.Ugy amugy egy véleményen vagyok a fen íróval egy picit meg kellet volna várni és mar szív hang is lett volna.Csak optimistán előre...
2013. okt. 16. 18:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Oh, én is át estem ezen. Túl korán mentem aztán jött a para.Már szinte naponta nézték a HCG szintet :S Ne aggódj! Nem lesz semmi baj! Nekem is itt mocorog hál'Istennek a kisfiam a hasamban. Biztos, hogy hamarosan te is láthatod a kis petezsákot már :)
2013. okt. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!