Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes kismamaként kérdezem...

5 hetes kismamaként kérdezem hogy a Vape Magic, konnektorba dugható szúnyogrisztó árthat e a magzatnak, vagy félelmem indokolatlan?

Figyelt kérdés
Ugyanis az adatlaján a "belégzése toxikus"-bejegyzés áll. Van e esetleg más egészségesebb alternatíva?
2008. júl. 6. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nekem is ment egész terhességem latt és nem lett baja a babámnak. Igaz én másik fajtát használtam Estleg ha van rajt információs telefonszám, akkor ott segíteni tudnak. vagy érdezd meg a doit, esteleg védőnődet!
2008. júl. 6. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos egyik ilyen jellegű készítmény sem teljesen biztonságos (még az illatosítók sem), mert mindegyiket belélegzed. Én a szúnyoghálót javasolnám (ablakra, vagy az ágy fölé a baldachin jellegűt), az biztosan nem toxikus. De érdemes a dokit vagy védőnőt megkérdezned, illetve a gyógyszertárost. Egy 37 hetes mamika
2008. júl. 7. 15:17
 3/3 anonim válasza:
Szia Kismama! Én is pont ezzel a gonddal küzdöm. Igaz nekem már megszületett a kisbabám, de nem merem használni az elektromos, toxikus riasztókat. Most találtam az interneten ultrahangos szúnyogrisztót, igaz elég drága, de mi lehet emellett döntünk, mert ez nem mérgező az biztos. Talán ez a jó megoldás. Akinek van tapasztalat írjon.
2008. júl. 8. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!