Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csináltatok pocakfotót szülési...

Csináltatok pocakfotót szülésig, meg a szülésnapján is?

Figyelt kérdés

2013. okt. 13. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 13. 11:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mi csináltunk.és olyan jó visszanézni a képeket.mi egész alakosat csináltunk
2013. okt. 13. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
igen,csináltunk
2013. okt. 13. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden héten csináltam fotót,és annyira jó végignézni,hogy hétről hétre,hogy nőtt a pocakom :)
2013. okt. 13. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi csináltunk,de aznap már csak a szülőszobán. Elég vigyorgó fejem van rajta,teljesen kivirultam 2 fájás közt :-)
2013. okt. 13. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,minden héten csinálom a fotókat,és nagyon jó visszanézni :)
2013. okt. 14. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Igen , csináltass.
2013. okt. 25. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Fotómániás vagyok, így minden héten, (a 12. héttől) a 41. hétig készítettünk képeket más más ruhákban, de igényesen, homogén háttérnél. :)

Imádom őket nézegetni néha. Na meg az egyik kedvenc képem a 12. heti UH után készült, amikor a kocsiban fogom az UH képet és mutatom Apának. :))))

A kórházba menetkor is csináltunk, az autó előtt a cuccokkal, majd a kórház előtt a cuccokkal, a kórházban és a szülés alatt is, meg utána közös baba-apa-anya kép is lett. Jah és a doki is olyan jó fej volt, hogy amikor kibújt a lányunk, felkapta a gépet és megörökítette, ahogy apa elvárja a köldökzsinórt és még túl sok is látszik belőle(m): :D :D

Imádom az összes képet és a szülés utániakat is, igyekeztem igényes lenni a kórházban is, így utólag is vállhatóak a fotók, sőt. :)

Érdemes időt és energiát szánni ezekre, mert örök emlékek. Én azt sajnálom, hogy a szülésről nem készült videó. :((

Jah és amikor hazafelé mentünk a kicsivel, ugyanott a kórház előtt Vele is csináltunk képet, mint amikor befelé mentem. :D

2013. nov. 2. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. A babót imádom a pocakomban, de magamat nem szeretem pocakosan látni, nem tudom miért. Az első babával is ugyanígy volt, azóta sem változott ez nálam. Nincs is rólam szerintem egy darab pocakos kép sem.
2013. nov. 2. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ket terhessegbol 4 fotom van. Engem zavart a pocakom,pedig alig hiztam a terhessegekkel es a pocakom is mindig kisebb volt az atlagnal. Megis mindig tehennek lattam magam a tukirben,szoval nekem a 4 foto eleg emlekbe. :-)
2013. nov. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!