Csináltatok pocakfotót szülésig, meg a szülésnapján is?
Fotómániás vagyok, így minden héten, (a 12. héttől) a 41. hétig készítettünk képeket más más ruhákban, de igényesen, homogén háttérnél. :)
Imádom őket nézegetni néha. Na meg az egyik kedvenc képem a 12. heti UH után készült, amikor a kocsiban fogom az UH képet és mutatom Apának. :))))
A kórházba menetkor is csináltunk, az autó előtt a cuccokkal, majd a kórház előtt a cuccokkal, a kórházban és a szülés alatt is, meg utána közös baba-apa-anya kép is lett. Jah és a doki is olyan jó fej volt, hogy amikor kibújt a lányunk, felkapta a gépet és megörökítette, ahogy apa elvárja a köldökzsinórt és még túl sok is látszik belőle(m): :D :D
Imádom az összes képet és a szülés utániakat is, igyekeztem igényes lenni a kórházban is, így utólag is vállhatóak a fotók, sőt. :)
Érdemes időt és energiát szánni ezekre, mert örök emlékek. Én azt sajnálom, hogy a szülésről nem készült videó. :((
Jah és amikor hazafelé mentünk a kicsivel, ugyanott a kórház előtt Vele is csináltunk képet, mint amikor befelé mentem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!