Terhesség - fejfájás. Nektek is volt? Ki hogy viselte?
Tegnap éjjel elkezdett erősebben fájni a fejem, mondhatni görcsösen az egyik oldalon. Mivel frontérzékeny voltam örök életembe, ezért gondolom ez nem a hormonoktól, hanem a hirtelen jön melegtől köszöntött be rám.
Ti mivel kezeltétek?
Reggel egy kávé sok tejjel beleférhet?
Egy Algopyrint vagy egy Panadolt nyugodtan bevehetsz.
Én is fejfájós vagyok, nekem a dokim mondta, hogy be lehet venni.
Panadolt hasznaltam.
Dr. Ceizel Endre is azt vallja, h csillapitsuk ezek a fajdalmakat mert tobbet art a babanak mint az az egy szem gyogyszer. Biologiai tenyekkel alatamsztotta, h a fejfajas kovetkezteben akar kevesebb oxigent is szallithat a ver a babanak. Szoval egy tejes kave is siman belefer, en ittam az elso babammal is, most is, nem tudok rola lemondani. A napi 3 helyett mar csak 1-et reggel.
Egy kis kávé szerintem belefér, ha neked ez korábban is segített.
Én is világ életemben frontérzékeny és fejfájós voltam.
Nekem segített a homeopátiás SEDATIV PC nevű tabletta is, többet is el lehet szopogatni belőle egy nap és biztosan nem árt a babának.
Esetleg próbáld ki.
Illetve az esti fejfájásra nekem ami még bejött: levendula illóolaj (jó minőségű!) a párnára csöppentve, illetve ilyen levendulás száraz virággal töltött kis zsákocska, amit szagolgattam, levendulás kozmetikumok.
Igyekeztem nem bevenni gyógyszert, nekem ezek bejöttek- egy próbát lehet, hogy nálad is megér.
Hidd el, tényleg nagyon erős fejfájásaim voltak, de csökkentek ezekkel- ja és sok-sok-sok folyadék!
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!