Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr Lollok Zoltánnál mennyibe...

Dr Lollok Zoltánnál mennyibe kerül a terhesgondozás? Kinek milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Azt nem tudom megmondani, hogy mennyibe kerül nála a terhesgondozás, de egy vizsgálat 10.000Ft. Gondolom a terhesvizsgálatok sem lehetnek sokkal drágábbak. Viszont ha a tbi kórházban szeretnél szülni, akkor nem ajánlom. Ott ő nem dolgozik, szerintem nem is mehet be "szülni".
2009. nov. 10. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is úgy tudom, hogy ő nem vezet le szülést, csak ajánlani fog neked egy dokit, akinél szülhetsz.

Mi 4D-n voltunk csak nála, annyira nem voltam vele megelégedve az áraihoz képest. A győri kórházban sokkal jobb felvételt készítettek és alaposabbak is voltak.

2009. nov. 10. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Én hozzá járok már évek óta és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most 12 hetes terhes vagyok és szintén hozzá járok. Igaz hogy szülést nem vezet le sajnos. De már megvan hogy kihez fogok menni szülni.

Az első babómmal is hozzá jártam és neki köszönhetem hogy időben és gondosan kezelte a toxémiát és a kisfiam egészségesen született és nekem sem lett semmi bajom.

2009. nov. 10. 10:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Meg tudnád írni, hogy milyen árakkal dolgozik? A honlapját megnéztem már, de ott nem találtam, és olvastam már hozzászólásban, hogy horror árai vannak. Hát nem tudom... Viszont távolságban nekem ő lenne a legjobb. Eddig Roykó doktornőhöz jártam, ha valami miatt kellett mennem, de most kiderült, hogy babát várok és a doktornőnek nem olyan felszerelt a rendelője, úgyis behívna a kórházba. Egyébként kinél fogsz szülni?
2009. nov. 10. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

A terhestanácsadás 8.000 Ft. A 4D ultrahang pedig 13.000 Ft.

Én a Varjú dr.-nál fogok szülni.

2009. nov. 10. 11:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól emlékeztem, mintha más is említette volna már, hogy a Lollokhoz jár, de mivel már nem vezet le szülést, ezért a Varjú dokit ajánlotta.
2009. nov. 10. 12:12
 7/7 anonim válasza:

sziasztok!

Kérdésem lenne hogy még mindig 13000 ft a 4D Lollok doktornál?

2011. máj. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!