Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » ًً12hetes vagyok...

ًً12hetes vagyok es nagyon faj a fejem mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
algopirint szedhetsz :) ha nincs otthon menj el dokihoz irass vele,lázcsillapítónak is jó azt szedni :) jó ha van otthon
2013. okt. 9. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
vegyél be fájdalom csillapítót , van kismamáknak való pl a panadol kék dobozos, meg más is kérdezd meg gyógyszertárban , ne szenvedj az a babának se jó. én is vettem be többször a terhességem alatt:-) üdv 3hetes nagyfiú anyukája
2013. okt. 9. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk még csak tervbe a baba, de úgy tudom semmi pirint nem szabad. Azt hallottam, hogy a panadol jó rá (tudtommal van felnőttek számára is).
2013. okt. 9. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Az algopirint én sem javaslom. A paracetamol tartalmú készítmenyeket lehet "fogyasztani". Ilyen a panadolg is, de csak a kék, mert a pirosban már van valami, ami miatt nem ajánlják terhesség alatt.
2013. okt. 9. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan vegyél be algopirint. a legrégebbi gyógyszer, ami kipróbált.
2013. okt. 9. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A pirinek nem javasoltak, nekem ezt mondta a doki. A panadolt lehet.
2013. okt. 9. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
minden orvost mást mond, DE gyakorlatilag alig van gyógyszer, ami árt. én marokszám szedtem, mivel migrénes v.ok. Amúgy tanulni is tanultam, hogy nem árt, sőt csak algopirin injekciót adtak, amikor rohamom volt.
2013. okt. 9. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :) kek panadolt vettem be de fel tabival ha nem javul meg egy felet beveszek es ha nem mulik akkor doki lesz belole :+
2013. okt. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!