Újszülöttnek hány ágyneműgarnitúrát vettetek?
Figyelt kérdés
Fejvédőt mindegyikhez külön vagy csak egy garnitúrához?2013. okt. 8. 10:53
11/17 A kérdező kommentje:
En is olyan fejvédőt szeretnék ami csak félig takar ,hogy rálássak a babámra. Kettő garnitúrára gondoltam én is. De csak egyikhez vennék baldachint.
2013. okt. 8. 11:41
12/17 anonim válasza:
Bármilyet veszel,feltudod úgy kötni,hogy ahol szeretnéd ott nyitott legyen :)
13/17 anonim válasza:
Egy plédje van, 3 lepedője.
Rácsvédő nincs.
14/17 anonim válasza:
Egyet sem. Vettem külön fejvédőt (1-et), van 3 lepedője és 3 plédje (vékony, vastag, és egy köztes).
15/17 anonim válasza:
igaz nem vettem,hanem varrtam,de 4 lepedő, 2 matracvédő, 2 takaróhuzat, meg van lapos kispárnánk is,arra s varrtam 4 huzatot,de nem használjuk.
16/17 anonim válasza:
1db 4részes ágynemü garniturát vettünk.elöször ugyis csak a baldachin-ot és a fejvédöt használjuk.A párnát,takarót nem.
17/17 anonim válasza:
Semennyit nem vettunk, legalabbis szettbol... Van egy takaroja, ez vastagabb, egy kispled, baratnom kotott neki meg egyet, es ennyi. A feje sla pelenkat rakok, racsvedot nem is akartam... Baldachint szeretnek, de meg nem talaltam olyat, ami tetszik...
Lepedobol van 4, de 2 eleg lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!