Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha 16 hetesen még...

Normális ha 16 hetesen még nem érzek semmi mozgást?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok és még nem érzek semmi mozgást vagy csak kisebb mozzanatokat a hasamban. azt mondják ilyenkor már szoktak érezni ilyeneket akkor is ha első baba jön. De én nem érzek még semmit
2013. okt. 8. 10:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én csak a 18. héttől kezdtem érezni a kislányom.
2013. okt. 8. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Van aki csak 18 vagy 20 hetesen érzi, főleg ha első baba. Vagy csak nem tudja, mit kell érezni. De szerintem nálad azok a "csak kisebb mozzanatok" már a baba mozgása. Az első 1-2 hétben nagyon pici mozgásokat lehet csak érezni, konkrétan mintha csak egy kis buborék lenne a pocidban.
2013. okt. 8. 10:04
 3/13 A kérdező kommentje:
bocsi félre értetted.! én azokat a kisebb mozzanatokat sem érzem még. és azt mondják van akinek az első baba már 14-15 hetesen megmozdul. az egyik ismerősöm is érzett már ilyenkor mozgásokat.!
2013. okt. 8. 10:06
 4/13 A kérdező kommentje:
1. kommentelő! és a 18. héten már tudtad a baba nemét is?
2013. okt. 8. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
én csak a 19. héttől éreztem
2013. okt. 8. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Első babát általánosságban a 18-20. héten érzik a kismamák. Pontosan azért, mert még nem tudják, hogy mit kell érezni, nem biztosak benne. Míg egy második terhességnél azért van már tapasztalat és azért érezhetik előbb. Igazából nem is arról van szó, hogy előbb megmozdulnának a többedik babák, vagy anyuka később érzi meg a többedik babát, hanem többedik babánál már tudja, hogy mit kellene éreznie, így előbb megbizonyosodik róla, hogy őt érzi, a babáját.

Én is csak a 18. héten éreztem biztosan, hogy a fiam mocorog odabent. Akkor sincs gond, ha te csak a 20. héten fogod érezni.

2013. okt. 8. 10:13
 7/13 anonim ***** válasza:
'vagy anyuka később érzi meg a többedik babát'- bocs, elírtam, előbb érzi meg a többedik babát- ezt akartam írni
2013. okt. 8. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:

Az is normális, ha a 19-20. héten sem érzed egyértelműnek. Egy barátnőm a 23. hétig nem érezte biztosnak.

Az első fiamnál már a 18. héten 100%-os volt, hogy ő motoszkál. A mostani terhességemnél már majdnem 20 hetes voltam, mire egyértelműen kijelentettem, a babát érzem mocorogni.

Számít, hogy milyen a méhed (pl. hátrafelé hajló), hol van a méhlepény, mennyire aktív a baba. A kisfiam pörgős baba volt, izgő-mozgó, most sem áll le soha, még álmában is forog. A mostani babám keveset mocorog és nem annyira intenzíven. Remélem, születése után is ilyen kis nyugis marad. :)

2013. okt. 8. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Én már a 14 héten megtudtam, 98%-ra hogy kislány!

Szerintem kb akkor éreztem az eslő mocorgásokat, de ezt most 17+4 hetesen sem tudom biztosra, hogy tényleg ezt kell-e éreznem.

Szerintem normális, hogy még nem érzed.

2013. okt. 8. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem első baba, és 17+2nél éreztem először egy kis bocolást, azóta minden nap, egyre erősebben!

:)

Teljesen normális, hogy nem érzed még.

Picit kell már csak várni :)

Boldog babavárást mindenkinek!

2013. okt. 8. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!