21 hetesen nem érzed a mozgást?
Létezik? 21 hetes vagyok és még csak mintha éreznék valamit. De a konkrét mozgást, rúgást még nem.
Voltam 4d-n 19 hetesen és ott azt mondta a nő, hogy egy hét és érezni fogom.
Járt valaki így, hogy ilyen későn érezte meg?
Élő példa vagyok :) Betöltött 22 hetesen tudtam biztosra azt, hogy igen, a baba mozgását érzem. Azóta eltelt 3,5 hét, és már minden nap érzem. Ne aggódj emiatt, Te is fogod érezni.
Nekem az vált be, hogy este lepihentem, rátettem a kezem a pocakomra és arra gondoltam, hogy szeretném végre érezni a babát. Ez csak egy ötlet és lehet nem is segít, de nekem bevált.
Egyébként az orvos nekem is azt mondta, hogy 19. hét környékén érezni fogom. Mondjuk nekem a méhlepény mellső fali, az ilyen kismamák később szokták érezni.
De tényleg ne aggódj, pár nap és érezni fogod. Írd majd meg :)
26 hetes kismama
szia!
én is 22 hét körül érezgettem csak valamit!
ne izgulj, később bepótolja!
:)
Szia! Attól is függ, hogy hanyadik baba, meg hogy milyen a testalkatod. Meg ahogy írták a többiek, hogy hol tapad a lepény.
Én most a harmadik gyerkőcömet várom, a 21. hétben vagyok, és már érzem őt egy ideje mocorogni, két hete pedig elég intenzíven. De elég soványan indultam, tehát vékony testalkatú vagyok.
Nyugodj meg, minden rendben a babáddal! :-)
Hogy mégjobban megnyugodj én is a 21 és 5 naposan éreztem először a Picurom mozgását, és nekem is mellső fali lepényem van, de azóta behozta a "lemaradást" :), minden nap nagyon aktív.
32 h km
Köszi aranyosak vagytok! Remélem egy pár nap és érzem már rendesen. Majd megírom.
Csak úgy zavar amikor olvasom itt is hogy már a 16.héttől érzem , már a 18 héttől rúgdos. Na nem baj, csak türelmetlen vagyok.
De köszi a bíztatást!!!!
Sziasztok csajok!
Hát eltelt egy bő hét és már tutkó hogy őt érzem, de még mindig nem olyan erősen sajna. puszi nektek!
Szia, 20.31-es vagyok. Lényeg az, hogy már érzed :) Örülök neki. Majd fogod jóval erősebben is érezni, ahogyan egyre növekszik a baba.
Képzeld, mi múlt héten és tegnap is voltunk 4D-n, de a baba keresztben fekszik, háttal a külvilágnak, így szinte semmit nem láttunk belőle... De majd teszünk még egy próbát, s ha akkor is ilyen szégyenlős lesz, akkor megvárjuk a szülést vele :)
Tudjátok már a baba nemét? Mi kislányt várunk.
Vigyázz magatokra,
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!