Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MagneB6 a terhesség elején,...

MagneB6 a terhesség elején, bátran szedhető?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek az első vizsgálatomra, ezért nem tudom még az orvost megkérdezni a témában, azonban több helyen dicsérik a MagneB6-ot, érdekelne a véleményetek. Tényleg jó? Pici görcs volt reggel a hasamban és azt írják erre kifejezetten jó. Köszi!
2013. okt. 8. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:

én a terhességem elejétő szedem.! először elevittel szedtem, reggel bagneB6, este pedig elevit(mivel az elevittől egész nap aludtam) az első 3 hónapban szedtem az elevitet, azóta reggel este magne B6-ot szedek! nekem bevált.! főleg a reggeli hányingerekre :)

16khm :)

2013. okt. 8. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Én még egyszer nem szedném, csak sima magnéziumot. Ha hányingered, akkor megértem. Nekem nem volt sokáig, és egyszer sem hánytam.

Viszont meghíztam mint a disznó a B6 miatt, amiről nem is tudtam, hogy anorexiásoknak adják, mert étvágyat csinál.

Innen is üdvözlöm a védőnőmet. :S

2013. okt. 8. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem szervezet függő.! én reggel este szedem és nálam egyáltalán nem csinál étvágyat.! sőt! lehet kevesebbet is eszek 1 kicsivel mint a terhességem előtt!

első voltam!

2013. okt. 8. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kb a 12 héttől szedek magneB6-ot. Akkor volt kis gondom, és utána mondta a doki, hogy nyugdudtan szedjem. Mellette még elevitet szedetk. Nekem egyáltalán nem okozott étvágyat 22 héten vagyok nem eszek többet mint eddig.
2013. okt. 8. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Napi 6 szemet szedtem a 2. héttől (igen jól írtam, mert inszeminációnk volt és a ciklusom 14. napjától szedtem) a 20-22. hétig. A 20. hétig nem híztam semmit.
2013. okt. 8. 10:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. :)
2013. okt. 8. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Az étvágy növekedését a b6 okozza. Nyugodtan szedheted. Pici görcsökre jó, de amúgy alig van benne magnézium. Én 20. héttől Magnerotot szedtem.
2013. okt. 8. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szedem kettesével,mert én is görcsölgetek.Az első terhességemnél 6osával kellett szednem,mert 26 hetesen már nyíltam....de nem híztam el egyeltalán tőle,nem hiszem ,hogy a 2. a magne b6-tól hízott el.
2013. okt. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!