Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ma voltam dokinál, és nem...

Ha ma voltam dokinál, és nem látott semmit, és 3 nap múlva visszarendelt, akkor már fog látni valamit?

Figyelt kérdés

Nem árt a sok UH?

Adott egy képet, amit vissza kell vinnem. Egy kör alakban van egy ici pici fehér pontocska az egyik szélén a körnek.

Lelet: puha portio. Endometrium: 10 mm, jobb ov-ban 16 mm-es folliculus.

Elvileg később volt ovum. Lehet, hogy ezért nem lát még semmit. De nem zárta ki a terhességet.

Volt már egy terhességem, akkor is 5+3 hétre mentem, akkor sem látott semmit, azzal a különbséggel, hogy akkor 12 mm volt az endom.

Akkor egy hét múlva hívott vissza, akkor már 14 mm volt a pzsák, és 4 mm a bébi.

Nem kevés ez a 3 nap?

Sztem okt. 22-én volt ovum.

2009. nov. 9. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A dokinak a szívhang a döntő. Ez a 6. héttől látható. Előbb csak max. a petezsák. (Ez meg kevés.)

Biztos tudja, mit csinál.

A sok UH pedig igenis kell, és megnyugtató, hogy tudod, rendben van minden.

2009. nov. 9. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha oktober 22-en volt ovud akkor csak most csutortok korul leszel 5 hetes terhes. Szerintem meg ilyenkor nem lathat sokat a doki. De az biztato, hogy visszahivott ujabb vizsgalatra es nem zarta ki a terhesseg lehetoseget. Szeritnem meg tul fiatal ez a terehesseg. Mivel 3 nap mulva kb. 5 hetes leszel (marmint az ovulaciodbol gondolom) akkor mar talan fog latni petezsakot.
2009. nov. 9. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ultrahang nem bocsát ki sugárzást, csak olyan magas hangokat, amiket emberi füllel nem hallani. Nem árt a babának, ne aggódj. :-)
2009. nov. 9. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnyugtató, amiket írtok. Én is azt gondolom, hogy fiatal terhesség. Inkább azért mentem el, mert már volt az idén egy missedem, meg hogyha esetleg gyulladás van, az viszont nem használ a bébinek. De szerencsére gyulladás nincs. Azt furcsállom, hogy nem 1 hét múlva hív, mint a múltkor. Azt mondta, ki akarja zárni a méhen kívüli terhesség esélyét.

Ja, meg hozzátette, hogy ha bármi lesz addig, azonnal menjek.

2009. nov. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!