Ha ma voltam dokinál, és nem látott semmit, és 3 nap múlva visszarendelt, akkor már fog látni valamit?
Nem árt a sok UH?
Adott egy képet, amit vissza kell vinnem. Egy kör alakban van egy ici pici fehér pontocska az egyik szélén a körnek.
Lelet: puha portio. Endometrium: 10 mm, jobb ov-ban 16 mm-es folliculus.
Elvileg később volt ovum. Lehet, hogy ezért nem lát még semmit. De nem zárta ki a terhességet.
Volt már egy terhességem, akkor is 5+3 hétre mentem, akkor sem látott semmit, azzal a különbséggel, hogy akkor 12 mm volt az endom.
Akkor egy hét múlva hívott vissza, akkor már 14 mm volt a pzsák, és 4 mm a bébi.
Nem kevés ez a 3 nap?
Sztem okt. 22-én volt ovum.
A dokinak a szívhang a döntő. Ez a 6. héttől látható. Előbb csak max. a petezsák. (Ez meg kevés.)
Biztos tudja, mit csinál.
A sok UH pedig igenis kell, és megnyugtató, hogy tudod, rendben van minden.
Köszönöm, megnyugtató, amiket írtok. Én is azt gondolom, hogy fiatal terhesség. Inkább azért mentem el, mert már volt az idén egy missedem, meg hogyha esetleg gyulladás van, az viszont nem használ a bébinek. De szerencsére gyulladás nincs. Azt furcsállom, hogy nem 1 hét múlva hív, mint a múltkor. Azt mondta, ki akarja zárni a méhen kívüli terhesség esélyét.
Ja, meg hozzátette, hogy ha bármi lesz addig, azonnal menjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!