Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhes vagyok....

26 hetes terhes vagyok. Egy-két napja gyengén érzem a baba mozgágát baj lehet vagy képzelodom?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószinü,hogy baj van.Nekem sem mozog minden nap ugyanolyan intenzitással.Van olyan nap,mikor épp csak 1-2X rugdos,másnap meg le sem áll.De ha meg akarsz nyugodni,hívd fel a Védönödet és nézess vele szívhangot.
2013. okt. 7. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz nem játék! A mozgás változását mindenképp meg kell nézetni!
2013. okt. 7. 18:57
 3/4 anonim válasza:

Szia, én 25 hetes vagyok, szinte alig érzem, hogy mozog a kis manókám (inkább rezgéseket érzek). Ez attól is függ, hogy volt-e súlyfelesleged és a méhlepényed melyik falon van. Nekem melső falon van a lepény ami takarja manócskát, ezért érzem gyengébben őt. nem biztos hogy baj van. én szereztem be sztetoszkópot azzal szoktam hallgatózni. De ne gondolj rosszra ugyis jelez ha neki valami nem tetszik és ha baj van.

további jó babavárást :)

2013. okt. 13. 11:04
 4/4 anonim válasza:
Nem valószinű hogy baj lenne a babával. Én is két gyereket szültem de nagyon eltérő volt a mozgásuk . Állitólag még a baba neme is befolyásolja a magzati mozgást.A fiúk ugy mondják lustábbak. Jó egészséget kivánok mindkettötöknek
2013. okt. 13. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!