Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam a 38. hetes UH-n,...

Lili2011 kérdése:

Ma voltam a 38. hetes UH-n, minden jó, csak a babám szívhangja 186. Holnapra visszahívtak NST-re. Ez mennyire rossz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

ALAPFREKVENCIA (10 perc alatt mért átlag)

normálérték: 120-160/min

Az alapfrekvencia eltérései:

TACHYCARDIA[tahikardia] (tartósan, tovább mint 10 perc)

Mérsékelt: 160-180/min

Súlyos: 180-200/min

Főbb okai:

Anyai láz

Chorioamnionitis [korioamnionitisz]

Gyógyszerhatás (pl. béta-mimetikum)

Magzati anaemia [anémia] (vérszegénység)

2013. okt. 7. 11:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De ilyenkor mit csinálnak? Számítsak esetleg indításra,vagy császárra?
2013. okt. 7. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megint magas lesz, akkor befektetnek, és megfigyelnek, kiderítik mi az oka. Ha nem találják meg az okát, vagy továbbra is fennáll ez az állapot (baba túl szapora szívverése), akkor valószinűleg beindítják a szülést vagy megcsászároznak.
2013. okt. 7. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szimplán keveset ittál. Nekem is volt hasonló a 37. héten. Az orvos azt mondta, minimum 4 liter folyadékot kell meginnom naponta. Nem volt utána probléma szerencsére.
2013. okt. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!