Gyöngyikee kérdése:
Egy kis segitgéget kérek!?
Figyelt kérdés
Holnap leszek 7hetes,de iszonyu hányingerem van. Ettek kekszet de nekem nem segit. van valami olyan gyogyszer ami jo a hányinger ellen és szedhetem a Pharmaton Maturelle tehesvitamin mellé??
köszi a válaszokat elöre is.
2013. okt. 6. 10:35
1/7 A kérdező kommentje:
Most hozott a párom Béres B6-ot. A gyogyszertárba azt mondták ez jo rá. Nektek bevált?
2013. okt. 6. 11:11
2/7 anonim válasza:
nekem a b6 nem vált be, viszont a hideg cola igen :)
3/7 CsBZs válasza:
Nekem semmi nem vált be. 3hónapig hánytam. Beletörődtem. Viszont szénsavasat egyáltalán nem ittam mert nagyon sok savat csinalt. De állítólag jó a gyömbér is rá, meg reggel mielőtt ki kelsz az ágyból akkor keksz vagy ropi.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. okt. 6. 12:49
5/7 anonim válasza:
A 20. hétig hánytam reggel és délelőtt. A hideg cola nekem is jól esett, sokszor helyrerakta a háborgó gyomromat. Különben meg nekem sem vált be semmi.:(
7/7 anonim válasza:
nekem sem volt jó semmi...első terhesség, 4 hónap hányás nap mint nap, most második terhesség, 2-3hét hányás. én igazából a sósat kívántam, nagyon ritkán használt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!