Ha valakinek méhen kívüli terhessége van, azt lehet
érezni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 10:00
1/4 anonim válasza:
Hát ez változó, sajnos már csak akkor érzi az ember, ha akkora, hogy bajt csináljon. Alhasi görcsök jobb vagy bal oldalon, olyan mintha vakbélgyulladásod lenne, sok an sajnos össze is keverik vele, kiveszik a vakbelet és semmi baja.Mi a teendő: doki, UH!!!!!!!!!!!!!!!!! és ha ez van akkor beavatkozás minél hamarabb nehogy szétrepedjen a méhkürt (ha éppen oda ágyazódott be).
Miből gondolod, hogy neked az lehet????
2008. júl. 5. 10:09
2/4 A kérdező kommentje:
semmiből! még mindig van egy kis hasszurka! de amúgy nem erős,csak érzem! de ez állítólag természetes!
2008. júl. 5. 10:14
3/4 anonim válasza:
Szia nekem volt (félre is diagnosztizált egy orvos azt mondta kismedence gyulladás)este már az inteziven voltam az utolsó pillantban szétrepedt a petevezetékem és nagyon sok vért veszitettem. Az én tüneteim kb már kéthónapos lehetett az embrio mikor már nagyon nagy fájdalmat okozott a levegövéttel a nevtés ,az elején nem vérezgettem csak kéthéttel az elött kezdödött mielött észre veték.De az elején nem olyan inteziven barnás vér volt a végén megmár málnapiros ez tudjuk nem jelent jót olyasmi volt mint az artériás vérzés és nagyon intenziv mikor meg vizsgáltak már tele volt a hasam vérrel. A szex is kellemetlen volt már az elején de a végefelé mikor a párom behatolt és már málna piros volt a himveszölye akkor már tudtam hogy nagy gázvan.Ha idöben észre veszik akkor nem olyan veszélyes de mindenképpen nézesd meg magad mert könnyen komoly bajod lehet pl el veszited a fél petevezetéked ,vagy akkár bele is halhatsz.Nem riogatni akkarlak .én kb 10 éve éltem ezt át és mégmindig frissek az emlékeim föleg az idiota orvos miatt hál istenek már nyugdijas már akkor is közelebb volt a 70 hez mint a 60hoz.
2008. júl. 5. 10:30
4/4 anonim válasza:
Első válaszoló!
Nem hiszem, hogy aggódnod kellene: nekem olyan 2 hétig volt olyan érzésem, mintha megjönne bármelyik pillanatban, erős jobbról balra fájdalom. Ez természetes korai terhességi tünet. De hát a legegyszerűbb dolog: ha terhes vagy és gondolom igen, irány a dokibácsi mihamarabb, hogy UH-al megnézze hol van a petezsák, a méhedben vagy sem. nekem is rögtön rutinból megnézték 4 hetesen, ez az első lépés, aztán ha minden ok, kezdődhet a terhesgondozás csodálatos 40 hete!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!