Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Multkor talált valamit a...

Multkor talált valamit a doki, canesten combit javasolt, amit elis használtam. De most megint olyan fura+multkor fehérje is volt a vizeletemben, és mintha megint azt láttam volna. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
ez minden terhességnél így van?vegyek megint canasten combit?vagy várjam meg mit mond a védőnő+a doki?
2008. júl. 5. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem várd meg a szakemberek véleményét! Valószínűleg nem használt eléggé és másra van szükséged. Az önkezelés nem mindig célszerű, szóval addig türelem!

Jobbulást!

2008. júl. 5. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:

várj ,mert a fehérje az gyulladásra vagy fertőzésre utalhat, de a canesten combival jol félre lehet kezelni, mert az ilyen dolgokra nem jó, csak gombás fertőzésre. Az önkezeléssel súlyos gondokat okozhatsz..A vizelet fehérjetartalma nem normális dolog, valami problémára utal, de mennyiségetől függően kell kezelni..és ellenőrizni.

Inkább orvossal beszélj,mielőtt bármit alkalmazol.

2008. júl. 5. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:

A fehérjére a vizeletben nagyon oda kell figyelni, mert a terhességi toxicosis jele lehet. persze mástól is lehet benne fehérje, de azért ez az első gyanú amit ki kell zárni. Vérnyomásod hogy van, nem szabad 140/90-nek lennie vagy efölé mennie, az már szintén kórjelző tünet, plusz a testsúlodat mérni kell, hogy nem nő-e meg hirtelen, mert az meg lehet ilyenkor oedema. Ha szabad szemmel láttál valamit a vizeletedben most az nem gondolnám, hogy fehérjr, mert ahhoz azért egy min. laborvizsgálat vagy stikszes vizsgálat kell, lehet, hogy csak hüvelyváladékot, nyákot láttál. Mindenesetre menj vissza mihamarabb a dokihoiz, hogy nem múlnak a tüneteid, lehet mást fog adni, az én dokim pl. nem szereti a Canestent ő mindig Pimafucint ad, ezt abszolút lehet terhességben, még a gyógyszerre is rá van írva!

Hány hetes vagy????

Boldog babavárást!

2008. júl. 5. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak.ma töltöttem be a 12 hetet.
2008. júl. 5. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nem gondolnám, hogy toxaemia, tól korai még általában később szokott jelentkezni, de sose lkehet tudni. A lényeg, hogy majd akkor menj vissza a dokihoz és hátha ad valami más kezelést!

Fontos kérdés, a fehérjét honnan vetted ők mondták a vizeletből vagy te hitted azt, hogy azt látod??

Utolsó válaszoló!

2008. júl. 5. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:
a védőnő mondta a múltkor mikor megnézte.utánna bekellett feküdnöm mert valamitől felugrott a cukrom,ekkor voltam 9 hetes.most ellenőrzőleg teszteltem(megnyugodjak ott a baba)mert mostanába furin érzem magam.a tiszta kis edénykémbe láttam fehér darabokat.hétfőn megyek uh-ra,és uttánna a dokihoz,mert kontrol vizsgálatott csináltat a cukor végett.
2008. júl. 5. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Helyes, irány hétfőn a doki, addig pihenj és ha bármi aggasztana akkor irány a kórház, ne feledd!!!!

De most nyugi és pihenjél sokat nagyon!!!!Az csodákra képes!

2008. júl. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!