Nektek volt ilyen jellegű fájdalmatok terhesség vége
felé?
Figyelt kérdés
Vasárnap töltöm a 36. hetet, kb egy hete kezdett el fájni jobb oldalt egészen alul a hasam, csak amikor mozgok. Most már egyre rosszabb, alig bírok megfordulni az ágyban, ha fölállok alig bírok elindulni. A szülésznő ( külföldön élek, itt nem lát nagyon doki) azt mondta a méh tartó szallagok húzódnak, ha jobban fáj vegyek be valamit. Lehet benne valami, mert ha ülök vagy fekszek akkor egyáltalán nem érzem, de ha megmozdulok nagyon fáj. Volt valakinek hasonló? Remélem tényleg csak ennyiről van szó, mert elég rossz érzés. Ráadásul ma a jobb vesém is fájdogál, ilyen sem volt még.
2013. okt. 4. 15:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem normalis.
2013. okt. 4. 15:25
2/6 anonim válasza:
Én még csak 34 hetes vagyok, de én is így élek. Nagyon tud fájni, kétszer meggondolom, hogy megforduljak-e fekvő helyzetben :) nincs semmi baj! :)
2013. okt. 4. 15:34
3/6 anonim válasza:
Nekem is vannak hasonló fájdalmaim. Viszont ha a veséd kezd fájni azzal mindenképpen menj orvoshoz. Az is lehet, hogy gyulladásban van, ami veszélyes lehet. Vagy nyomja a méhed. Korábbi hetekben nekem is megfájdult, másnap hajnalban végig hánytam aztán mentem dokihoz és a vizeletemmel sem volt minden rendben, antibiotikumot is kaptam.
Jobbulást!
34+5 hkm
2013. okt. 4. 15:43
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A vesém már jobb, reggel fájdogált, de ha megint elkezd fájni mindenképp elmegyek dokihoz. Boldog babavárást mindenkinek!
2013. okt. 4. 16:03
5/6 anonim válasza:
A vesed nem a hasad aljan fajna es nem csak mozgaskor. En hetek ota igy vagyok ejjel nagyon faj a medencem es szalagjaim minden mozdulatra. Korabban is volt ilyen mikor elkezdett a hasam novekedni felidoben. Teljesen normalis, a tested keszul a szulesre.
40+3 hkm
2013. okt. 4. 22:30
6/6 málna_ válasza:
Nekem ugyanígy fáj jobb oldalt lent, egészen a szeméremcsontnál. A fiam keresztben fekszik és jobb oldalt van a feje, gondolom nyom valami ideget...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!