Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek butaság, vagy...

Szerintetek butaság, vagy őrült vagyok? Van valakinek hasonló korkülönbséggel gyerekei?

Figyelt kérdés
Kisfiam egy éves lesz a hónap végén, és úgy tűnik jön a kistesó. Két tesztem pozitív, nincs menstruáció, hétfőn megyek orvoshoz. Nem volt úgy kimondva, hogy tervezve van, mint az első, de nem védekeztünk, egyértelmű volt, hogy nagy az esély a terhességre, csak nem gondoltam, hogy elsőre....kisfiam olyan szempontból nagyon nehéz eset, hogy mióta megszületett krónikusan nem alszik éjjel, most készülünk nevelési tanácsadóba, mellette szervi dolgokat is néznek, hogy kizárják, hogy amiatt nem alszik(védőnő szerint semmi baja, gyönyörű, aktív, egész nap mosolygós, nevetős baba). Más szerint bolond vagyok, hogy így, hogy ennyire kimerült vagyok a nemalvástól, megint gyereket vállalunk. Annak ellenére,hogy őrült nehéz, valahogy úgy éreztem, 4en lennénk teljesek, egyre többet motoszkált a fejemben, hogy megint szeretnék babázni, és testvért. 20 hónap lesz közöttük
2013. okt. 3. 19:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi terveztük a tesót, mikor a lányunk 1 éves volt. Elsőre sikerült is, és 8 hetesen kiderült hogy egypetéjű ikrek. Nem éreztem magam őrültnek, nem is nagyon féltem tőle. Nekem sem aludt a lányom jól soha, aztán pont mikor pozitívat teszteltem, akkor került kórházba, pár napot voltunk bent, de azután 3 hónapig minden éjjel legalább egyszer, de volt hogy 3x hurcoltam az ölemben, mert különben üvöltött. (vérvételkor a kórházban elvették tőlem, nem lehettem vele, és ez lett a vége) Miután ez megszűnt, már egészen jól aludt, mire az ikrek megérkeztek, már végigaludta az éjszakát. Akkor volt 21 hónapos.

A fiúk is nagyon rossz alvók lettek, most talán nincs is 2 hónapja hogy végigalusszák nagyrészt az éjszakát, és egy hónapja múltak 3 évesek.

2013. okt. 4. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk 17 hónap a korkülönbség, most 1 éves a pici, és megint terhes vagyok, itt pedig 21 hónap lesz. Egy percig sem bántam meg, hogy így jöttek, szeretik egymást (persze nyilván gyepálják is) és nagyon jól lefoglalják egymást, szóval általában egyszerűbb az életünk, ha otthon van mindkét gyerek, mint amikor csak az egyik. (ritka, hogy a nagyon elviszi a nagymama 1-1 napra). A nem alvás miatt pedig szerintem ne aggódj, még van 9 hónap, azalatt sokminden megoldódik, rengeteget fog változni ennyi idő alatt. Úgyhogy nyugodtan örülj! Gatulálok! :)
2013. okt. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!