Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség vagy? Mit tegyek?

Ditti86 kérdése:

Terhesség vagy? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nem vagyok állandó vendég,de tanácsot szeretnék, az utolsó menzim szept.6 volt akkor 42 napra jött meg.előtte normális volt.4 hónapja hagytam abba gyógyszert és akkor 3szor normálisan megis jött és utána igy.Esélytelen szerintem belőni hogy mikor fog legközelebb megjönni.Az lenne a kérdésem ,hogy ha nekem már 17-én volt az a bizonyos hüvelyi váladék,ami olyan nyúlos tojásfehérje jellegû és az ovu teszt pozitívat mutatott 21 -22-23, 24-én pedig már negatívat, és mi mindent megtettünk amit csak lehetett a teherbeesésért.:D most járok 28.ciklus napnál, szerintetek mikor teszteljek először?Érdemes még várnom?a melleim majd le szakadnak kb3-4 napja,kb azóta görcsölök is mintha meg akarna jönni.Tanácstalan vagyok,bele élni nem akarom magam,de nem is tudom mit csinálja.Tanács valakitől ?
2013. okt. 3. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Szeritnem csinálhatsz egy tesztet a dm es x epil szerintem erre tökéletes 2 db van benne azt hiszem és nincs egy ezres, ha az pozi akkor irány a doki :) szeritnem reménykedhetsz de ne éld bele magad nekem is hasonló volt üdv 28 hkm
2013. okt. 3. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Sziasztok,csináltam egy tesztet negatív lett.ma vagyok a 29. napom.Szerintetek létezik, hogy mégis lesz ebből még baba?
2013. okt. 4. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!