Molett kismamák, akiknek alapból nagy volt a hasuk, látszott a babás pocakotok is?
Ha igen,mikortól volt egyértelmű?
Én most vagyok 5+2 hetes, 169 cm 103 kg. Sajnos leginkább a hasam és a combjaim nagyok,érdekel,hogy látszani fog-e egyáltalán a babás pocakom,mert alapból is nagy a hasam.
Szia!
Én 165cm/82 kg-ról indultam, és bőven volt (van) hájacska a hasamon sajnos.
Ettől függetlenül, már 18 hetesen bőven látszott hogy terhespocak :)
De amikor a buszon senki nem adja át a helyet, azért elgondolkodom, hogy lehet még mindig kövérnek néznek csak ;)
Most 26 hetes vagyok.
Az 1. válaszolónak:
Biztos, hogy látszik várandós vagy. Egyszerűen ennyire bunkók az emberek, hogy leszarják, hogy kismamaként állsz a buszon.
A várandóságom alatt (31 hetes vagyok) 4-szer kellett trolliznom. Soha senki nem adta át a helyét. Elnézték, hogy a kanyarokban jobbra-balra dőljek. Régen nem emlékszem, hogy ennyire érzketlen kőbunkók lettek volna az emberek.
Tudom hogy látják, azért tettem kacsintós jelet :)
De nem ez volt a kérdés, nem akarok OFFolni.
Soha nem figyeltem, hogy ki adja át a helyét vagy ki nem.
Mindenkinek joga van ülni.
Ha átadják, örülök és megköszönöm.
Ha nem, akkor nem. De ezen soha nem háborogtam.
Az első kisfiammal 130 kilósan lettem terhes.30.héten még nem lehetett látni,kb a 34.héten vettem az első kismama nacimat.
Most, a második kisfiammal 80 kilósan lettem terhes és pont tegnap beszéltük anyuval,hogy most 24 hetesen sincs még nagyon babás pocim,csak olyan,mint aki meghízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!