Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kisfiú vagy...

Szerintetek kisfiú vagy kislány? (4D arcképek)

Figyelt kérdés

Akinek van kedve,hetet is tippelhet :)

[link]

[link]

2013. okt. 3. 09:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fiú és talán 28 hetes :)
2013. okt. 3. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is fiút tippelek és 29 hetet
2013. okt. 3. 10:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezek szerint jól hittem,hogy látni rajta,hogy kisfiú :) Nagyon ügyes volt,megmutatott mindent :D 25hetes volt tegnap.

Köszi a válaszokat :)

2013. okt. 3. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kisfiú,nagyon aranyos :) Boldog babavárást
2013. okt. 3. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Hol csinálták a képeket? olyan szép éles képek lettek.
2013. okt. 3. 10:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Itt voltunk : [link]

Tényleg nagyon jó,és Zsuzsa is nagyon kedves.Egytől egyig mindent megmér,még a méhlepényben a főbb ereket is megkereste,hogy jó-e ott is az áramlás.Ezek után indítja el a videót,szép zene megy alatta.Közben készíti a képeket,17 hetesen 29 képet kaptunk CD-n,most pedig 54-et.A legjobb pózokat mindig elkapja,és addig fordít Téged ide-oda,míg a baba olyan pózban nincs.Mindent nagyon szépen elmagyaráz.Tehát nem úgy van,hogy na akkor a gyerek elfordult,vége a uh-nak.A videó az kb.30 perces,+ a képek közül amelyik kettőt kiválasztod,azt megkapod kinyomtatva :) Én csak ajánlani tudom :)

2013. okt. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!