Akinek egésznap feküdnie kell, az mit csinál, az ágyba? Ugy értem, h mivel foglaljátok le magatokat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 10:36
1/8 A kérdező kommentje:
én mégcsak 32 hetes vagyok,de már nem birom a fekvést,fájnak az izületeim.edig muszály feküdnöm,nyitott méhszáj miatt.
2009. nov. 8. 10:38
2/8 anonim válasza:
Fejthetsz rejtvényt,olvashatsz,laptopon netezhetsz,játszhatsz,hallgathatsz rádiót,zenét,hangoskönyvet,hímezhetsz,megtanulgatsz kézzel patchworközni,csipkét verni,azsúrozni,tévézhetsz,dvd-t nézhetsz,rajzolhatsz,nekiállhatsz regényt írni,a lehetőségek száma millió.:))Én a 9. hónapot kórházban töltöttem,fekve.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket.nem irigységböl irom,de a te helyzeted jobb volt,végülis tecsak 1 honapot töltöttél fekve,nekem,még kettöt kell.mégkérdezhetem,h mért kellet az utolso honapot feküdnöd?hisz akkor már nagy gond nem történhet?
2009. nov. 8. 11:04
4/8 anonim válasza:
Ikerterhességem volt,fenyegető koraszülés miatt kellett befeküdnöm-de ikreseknél tulajdonképpen protokoll szerint az utolsó két hónapot már kórházban kéne tölteni-,naponta kaptam Mg infúziót,megemelt lábvégű ágyba kellett feküdnöm,és a vicc,h annyira nem lett a dologból koraszülés,h a 40. hét vége felé indítani kellett burokrepesztéssel a szülést,és két hatalmas baba-3kg fölött-született.:))
5/8 A kérdező kommentje:
deha a 9.-ik honapban szülsz,azaz a betöltött 36.hét az nem koraszülés.na de mindegy.gratulálok,hogy az ikreidhez.
2009. nov. 8. 11:27
6/8 anonim válasza:
UH-on túl kicsinek látták a lányokat,és egy hónapos bizonytalanság volt a terhesség idejét illetően-szoptattam amikor terhes lettem,és emiatt nem lehetett pontosan tudni az időket,ráadásul a lányok hol kisebbek,hol nagyobbak voltak mint "kellett volna",és emiatt abszolút nem tudták eldönteni mennyi idősek is.:))Teljesen nyitott méhszájjal fektettek be,és a babák súlya 2,5kg alatt volt még akkor,ami nem túl szerencsés.Ezért kellett húzni az időt ameddig csak lehetett.
7/8 anonim válasza:
Én egy hetet feküdtem kórházban-maga volt a pokol
Olvastam, tévéztem, na meg ott lehet beszélgetni is.
A mozgás hiánya nagyon megviselt engem is, fájt minenem, és leállt az emésztésem is.
Tanulni is lehet valamit)
8/8 anonim válasza:
Én 11+4 vagyok, 2 hete fekszem. De igazából inkább ücsörgök. Netezek, filmeket nézek. Elég uncsi, csak még itthon van a párom. Így túl lehet élni. De ha elmegy dolgozni fogalmam sincs mi lesz... Belehalok majd az unalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!