Oltás? Vagy van más megoldás az új influenza elkerülésére?
Köszönöm az eddigi válaszokat..hát nem lett könnyebb a döntés :). Mostanában annyit olvasok a témáról és egyszerűen nem tudom mi lenne a legjobb a babának. Soha életemben nem kaptam még el influenzát, soha nem is voltam beoltva ellene. Nem is emlékszem mikor voltam beteg utoljára! Magam miatt nem aggódom, egyedül a kicsi lányom miatt hezitálok. Félek, ha beadatom valami baja lesz. Rengeteg olyan esetről hallottam, hogy gyerekek a szokásos immun vakcinák hozták ki az autizmust, ami bár elötte is ott lappangott, talan nem jött volna ki, vagy nem lett volna ennyire durva. Ez a magas higanytartalom miatt van állítólag és ez az új oltás is tele van higannyal. Szóval nem tudom mit tegyek!!! A baj, hogy meg nem született magzatokon nyilván nem tesztelik..és mivel csak most jött ki, nincs még olyan pár éves gyerek aki úgy született volna, hogy a szülei megkapták az oltást, amikor ő még csak egy magzat volt.
A megelőzéseket én is megteszem, szedem ezerrel a vitaminokat, egészségesen étkezem és a maszkot is fel fogom tenni, akármilyen idiótának néznek is majd. Sajnos az utat elhalasztani nem tudom!! Bármilyen további ötletnek, érvnek hasznát veszem..írjatok! Köszönöm!
Ha valakit talán érdekel..ezt talaláltam a neten. Szerintem hasznos!
Annyi ember közé menni oltás nélkül? Nem tenném! Vagy nem mennék sehova vagy beoltatnám magam.
Az tuti fertőzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!